Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • De assistent-drogist van Kruidvat

De assistent-drogist van Kruidvat

Onze 3.900 deskundige (assistent-) drogisten helpen je

Bij Kruidvat vinden we jouw gezondheid belangrijk. En niet alleen die van jou, maar die van je hele gezin. Daarom staan wij altijd voor je klaar om je deskundig advies te geven. Wist je dat in onze winkels maar liefst 3.900 (assistent-) drogisten werken? Ook telefonisch zijn we op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar voor al je vragen.
 

Alles voor je gezondheid

Wij hebben alle kennis in huis die nodig is om jou het beste advies te geven. Onze (assistent-) drogisten zijn deskundig opgeleid en weten alles van zelfzorggeneesmiddelen. Zij helpen je bij het vinden van het juiste product en vertellen je hoe je dit product het beste gebruikt. Ze luisteren naar jouw verhaal en geven je graag persoonlijk advies.

Probeer het gewoon eens. Stel onze (assistent-) drogist een vraag en je zult zien dat je een passend antwoord krijgt!
 

In de winkel én online

Soms wil je liever niet naar de winkel met je vraag. In onze webshop vind je ook ons ruime assortiment zelfzorggeneesmiddelen. En ook hier helpen onze gediplomeerde (assistent-) drogisten je graag. Discreet, anoniem en snel. Je bereikt ze op het telefoonnummer 0318 798 000. Ze staan voor je klaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.
 

Alle zelfzorggeneesmiddelen bij jouw drogist

We helpen je niet alleen bij het verbeteren van je gezondheid, maar ook als je fit wilt blijven. In ons ruime assortiment vind je alle zelfzorggeneesmiddelen die je nodig hebt. A-merken maar ook ons Eigen Merk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Van paracetamol tot eiwitshakes en van pleisters tot vitaminen en voedingssupplementen. Je vindt het bij jouw Kruidvat.

Een assistent-drogist nodig?

Telefoon: 0318 798 000.

KVNL-FItPlatform-Advancedbanner_NL.png