false
  1. Home
  2. Catrice

Catrice

 

CATRICE is inspiratie - stijlvol, levendig, sensueel, glamourous en altijd professioneel.  


Een kleurrijk leven met vele spannende facetten. Kun je er ooit genoeg van krijgen? Wij zeker niet! Het geluk achter jouw mooie verschijning is de passie van de CATRICE experts. Geen trends en must-haves ontsnappen aan onze aandacht. Wij maken er trendy make-upcollecties van. We blijven voortdurend in ontwikkeling en creëren looks die op de laatste trends gebaseerd zijn. Dit resulteert in 12 overtuigende CATRICE Limited Editions per jaar. En natuurlijk wordt het gehele assortiment 2 x per jaar ge-update met de laatste catwalk looks.

Bekijk assortiment

New arrivals

CATRICE brengt kwalitatieve beautyproducten en de laatste fashiontrends van het seizoen samen. De Herfst/Winter collecties op de internationale catwalks vormen de inspiratie voor nieuwe must-haves in het tweede halfjaar van 2017.

Bekijk nu
 

Eye strobing tutorial

Strobing is het nieuwe Contouring: de beautytrend, die draait om het accentueren van bepaalde delen van het gezicht door middel van highlights, is niet meer weg te denken.

Bekijk nu
 

Highlight ombré lips

De crèmige en zachte, kleur intensieve textuur met argan olie brengt de spectaculaire ombre trend naar de lippen.

Bekijk nu
 

Het nieuwe icoon in het assortiment van Catrice!

Blijft tot wel 7 dagen zitten - zonder top coat! De innovatieve nagellak formule, verkrijgbaar in 36 prachtige kleuren, verzekert je van een perfecte gel glans en maximale houdbaarheid.

Bekijk nu
 
  1. Home
  2. Catrice
Kruidvat logo
back to top