BLOG Kruidvat

Welke vorm wenkbrauwen past bij jou?

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 29/08/2017
welke vorm wenkbrauwen

Kies de vorm wenkbrauwen die bij jou past

Als het om wenkbrauwen gaat is het zeker niet one size fits all. Welke vorm wenkbrauwen bij jou past ligt natuurlijk aan wat jij mooi vindt. Maar de vorm van je gezicht is zeker ook belangrijk. Daarom hebben we de meest voorkomende gezichtsvormen op een rijtje gezet met de vorm wenkbrauwen die er het beste bij past. Tip: Kijk eerst naar de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen. Meestal hebben ze vanzelf al de juiste vorm en hoef je ze alleen maar bij te werken.

Je hebt een vierkant gezicht

Bij een vierkant gezicht past een geraffineerde, vrij zachte vorm wenkbrauwen. Ga liever niet voor een te hoekige vorm.

Je hebt een rond gezicht

Bij een rond gezicht passen wenkbrauwen die een hoge bocht maken. Deze zullen je gezicht meer balans geven. Ga je voor een echt scherpe, hoge bocht, dan zal je botstructuur nog beter uitkomen.

Je hebt een lang gezicht

Bij een lang gezicht past een vrij rechte vorm wenkbrauwen, hierdoor lijkt je gezicht namelijk minder lang.

Je hebt een hartvormig gezicht

Bij een hartvormig gezicht passen ronde, gebogen wenkbrauwen, maar niet te dikke. Door de ronde en gebogen vorm zal je voorhoofd iets smaller lijken en je kin iets breder, dus wat meer in balans.

gezichtsvormen

Je hebt een ovaal gezicht

Hierbij passen de klassieke, gebalanceerde wenkbrauwen. Het boogje zit op ongeveer twee derde vanaf de binnenkant van de wenkbrauw. Meer weten over het bijtekenen van je wenkbrauwen? Hier vind je alles over het tekenen van je wenkbrauwen met een potlood, gel of poeder. Meer weten over het in vorm brengen van je wenkbrauwen? Bekijk alles over wenkbrauwen epileren, waxen of epileren met draad.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

The Master Perfumer collectie voor hem
close

Next

Catrice Prime and Fine Transformer Drops R...