background image
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Wenkbrauwproducten

Filter

Acties

Merken

Prijs

Beoordeling

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Type

126 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 7 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
126 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 7 >
126 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 7 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
126 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 7 >
Met wenkbrauwmake-up ben je een stap dichter bij perfecte wenkbrauwen. Wil je trendy en volle wenkbrauwen, maar heb je van nature dunnere wenkbrauwen? Of heb je onlangs iets te enthousiast geëpileerd en is de vorm niet helemaal zoals je in gedachten had? Met wenkbrauwmake-up zorg je voor een verzorgde look en laat je je gezicht spreken.

Mooi gevormde wenkbrauwen met een wenkbrauwpotlood


Voor een frisse uitstraling biedt een wenkbrauwpotlood een fijne uitkomst. Het potlood is eenvoudig in gebruik en scherper te maken met een puntenslijper. Je corrigeert de getekende vorm eenvoudig en met een borsteltje vervaag je de lijntjes die je zet voor een natuurlijke look.

Perfecte wenkbrauwen horen bij je dagelijkse make-uproutine


Doordat je subtiel streepjes zet met het potlood, sla je de plank bijna nooit mis. Daarom kiezen veel vrouwen ervoor om van het tekenen van de wenkbrauwen een dagelijkse make-uproutine te maken. Je kiest bij ons uit potloden in verschillende kleuren, zodat er ook voor de kleur van jouw wenkbrauwen een passend potlood te bestellen is.

Accentueer je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder


​​​​​​​Met een wenkbrauwpotlood geef je je wenkbrauwen eenvoudig vorm, maar je kan ze ook shapen met wenkbrauwpoeder. Je accentueert hiermee je wenkbrauwen op een subtiele manier. Het poeder blijft goed zitten op een natte basis.