BLOG Kruidvat

Collageenpeptiden: onmisbaar in je huidverzorgingsroutine!

Binnen 14 dagen een zichtbaar sterkere en stralende huid? Klinkt goed! Het kan met Olay Regenerist Collagen Peptide24; een nieuwe lijn met een dagcrème, oogcrème en serum. De producten bevatten collageenpeptiden. Hier ontdek je wat deze precies zijn en waarom ze in je huidverzorgingsroutine thuishoren.

Collageen vs. collageenpeptiden

Collageen is een eiwit dat erg belangrijk is voor je huid. Het werkt als een soort lijm en houdt je huid stevig en elastisch. Na je 25e gaat je lichaam minder collageen aanmaken. Hierdoor wordt je huid minder elastisch en kunnen rimpels zichtbaar worden. Het is daarom verstandig om een huidverzorgingsproduct te gebruiken die het herstel van je huidstructuur ondersteunt.

Olay komt nu met een nieuwe lijn die hierbij helpt: Collagen Peptide24. De producten in deze lijn zijn verrijkt met collageenpeptiden. In tegenstelling tot collageenmoleculen die in veel andere producten met collageen zitten, zijn deze peptiden wel in staat om in je huid door te dringen. Collageenpeptiden dringen tot wel tien lagen diep in je huidoppervlak door.

Olay Collagen Peptide24

Met de producten van Olay Collagen Peptide24 onthul je in 14 dagen een zichtbaar sterkere en stralende huid. De formule met vitamine B3 werkt snel en geeft je huid een diepgaande hydratatie die tot 24 uur lang aanhoudt. Collagen Peptide24 verzacht je huidtextuur en herstelt de beschermende barrière van je huid.

De lijn bestaat uit een dagcrème, oogcrème  en dagserum. Alle producten zijn parfumvrij en bevatten geen kleurstoffen. Olay Collagen Peptide24 is geschikt voor dagelijks gebruik. Gebruik Olay Regenerist Collagen Peptide24 voor 28 dagen en ondervind een echte huidtransformatie!

We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • Onthult een stralende huid in 14 dagen
  • Unieke formule met collageenpeptiden en vitamine B3 (niacinamide)    
  • Hydrateert je huid intens gedurende 24 uur, verzacht je huidtextuur en herstelt de beschermende barrière van je huid                                                                   
  • Dringt tot 10 lagen diep door in het huidoppervlak                                                                     
  • Ontworpen zonder kunstmatige kleurstoffen, parfums en oliën
  • Geschikt voor dagelijks gebruik

De producten zijn nu exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat! Bekijk ze nu in onze webshop. Wil je je huidverzorgingsroutine compleet maken? Gebruik dan ook een nachtcrème en nachtserum, bijvoorbeeld uit de Olay Retinol24 lijn. Wil je weten wat retinol voor jouw huid kan betekenen? Lees dan deze 6 voordelen van een huidverzorgingsproduct met retinol.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Vanaf september: Kruidvat Merk ondergoed en p...
close

Next

Welke lipstick past bij jou? 4 handige tips