background image
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • super size Black Friday

super size Black Friday

Super Size Black Friday

Helaas, Super Size Black Friday is afgelopen

Speciaal voor onze vrienden van de Kruidvat Voordeelclub hebben wij exclusieve toegang en kortingen geregeld waar je alléén met jouw geactiveerde voordeelkaart gebruik van kan maken. Dat wil je toch niet missen?!

Nog geen vriend van de Kruidvat Voordeelclub? Kom er ook bij, het is zo geregeld!

BLACK FRIDAY 2022: 25 NOVEMBER

Black Friday is ontstaan in Amerika. Het is de dag na Thanksgiving en op die dag hebben de meeste mensen vrij. Op die dag gaan alle Amerikanen shoppen voor hun kerstcadeaus, vooral omdat er dan extreme kortingen gegeven worden. Black Friday verwijst daarbij naar de enorme (verkeers)drukte die ontstaat in en rond de steden en winkels. Meestal gelden aanbiedingen nog tot en met de maandag erna (Cyber Monday)

In Europa en ook in Nederland wordt Black Friday ook steeds bekender. Kruidvat heeft zich al helemaal aangepast aan deze traditie, want wij houden van kortingen en véél voordeel.

 

Black Friday reminder? Schrijf je alvast in!

Geen enkele Black Friday aanbieding van Kruidvat missen? Schrijf je dan nu in om de nieuwsbrieven te ontvangen. Je bent als eerste op de hoogte van verbazend veel Black Friday voordeel.
Je kunt je inschrijven voor de Kruidvat Nieuwsbrief op de homepage. Vul hiervoor je e-mailadres onderaan de pagina in bij "Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief"
 

Ben je benieuwd naar alle acties en aanbiedingen van Kruidvat die nu lopen? Bekijk dan onze folder »
 

5 Kruidvat tips voor Black Friday 2022

Black Friday wordt steeds bekender en daarmee kan het ook wat overweldigend zijn. Het meeste voordeel halen uit Black Friday? Onze 5 tips:

1. Shop online

Black Friday begon in de USA in de winkels, maar is in Nederland vooral online. Handig, want zo merk je natuurlijk minder van de chaos. En nog meer voordeel: het assortiment is groter.
 

2. Maak alvast een account aan

De scherpste deals kunnen natuurlijk snel uitverkocht zijn. Maak dus alvast een account aan van tevoren en log alvast in. Nog geen account bij Kruidvat? Maak hem hier aan en geniet het hele jaar van voordeel!
 

3. Maak een eigen verlanglijstje

Zelf al een idee van wensen? Of misschien zelfs al voor de feestdagen Schrijf ze vast op of beter nog: tip je moeder/vriend/oma over die niet te missen topdeals!
 

4. Denk vooruit (en aan anderen)

Ook voor jou komen de feestdagen eraan: Black Friday is een mooie gelegenheid om alvast cadeautjes in te slaan voor jouw familie en vrienden! Maak vast een lijstje met de personen voor wie je een mooi cadeau wilt scoren. Wedden dat je iets moois gaat vinden op Black Friday voor ze?
 

5. En… geniet ervan!

Spontaan shoppen mag natuurlijk ook op Black Friday: laat je verrassen door de mooie deals.