background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Nepwimpers

Kunstwimpers zijn er vandaag de dag in allerlei soorten en maten. Je hebt varianten waar je duidelijk ziet dat je valse wimpers aan hebt gebracht, maar er bestaan ook kunstwimpers die nauwelijks van echte wimpers te onderscheiden zijn. Je kiest bij ons uit verschillende kunstwimpers van merken als Essence, Catrice en het Kruidvat Merk.

Knip de kunstwimpers op maat


Het aanbrengen van lashes vergt wat aandacht. Je wilt namelijk dat je valse wimpers perfect blijven zitten, zelfs na een lange werkdag of aan het einde van de avond. Zorg er daarom voor dat je de wimpers op de juiste lengte knipt, zodat je kunstwimpers net wat korter zijn dan de lengte van je ogen.

Hoe breng je valse wimpers aan?


Voordat je de wimpers aanbrengt, is het belangrijk om te kijken om wat voor wimpers het precies gaat. Zo kies je bij ons uit wimpers met wimperlijm, maar heb je ook de keuze uit losse wimpers of plakwimpers waar de lijm al op is aangebracht. Kies je voor wimpers met wimperlijm? Zorg er dan voor dat je de lijm ongeveer 20 seconden voor het aanbrengen laat drogen.

Druk je wimpers vast met een pincet of je vingers


Voor het beste resultaat druk je de wimpers vast met een pincet of je vingers. Als je de kunstwimpers voor het eerst aanbrengt, kan dit in het begin nog wat onwennig aanvoelen. Geen zorgen, na ongeveer 15 minuten is die gevoeligheid volledig weggetrokken.