background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • Luier aanbieding: het actuele overzicht

Luier  aanbieding:  het  actuele  overzicht 

Of je nu een pasgeboren baby hebt of er al een dreumes door je huis banjert: Kruidvat heeft luiers voor ieder kind. Zo vind je luiers en broekjes van Pampers en Rascal + Friends in ons assortiment, maar ook de goedkope luiers van het Kruidvat Merk zijn een goede keuze. Bij ons krijg je bovendien altijd de beste aanbiedingen, of je nu hydrofiele luiers gebruikt, wegwerpluiers wilt kopen of zwemluiers zoekt. Ook nachtluiers zijn gewoon in ons assortiment terug te vinden, zodat je kind altijd van droge dagen én nachten geniet. Op deze pagina vind je het actuele overzicht van de luiers die in de aanbieding zijn. Kruidvat = voordeel, dus je vindt bij ons regelmatig knallers van aanbiedingen.
Is jouw favoriete luier momenteel niet in de actie? Bekijk dan ons vaste assortiment.

Bij Kruidvat hebben we altijd veel aanbiedingen! Klik hieronder op één van de categorieën om onze producten te bekijken. Om de beste aanbiedingen van vandaag te bekijken kies je in het volgende scherm links bovenin voor één van de lopende acties.

Aanbieding luiers van Pampers, Kruidvat en Rascal + Friends

Bij Kruidvat vind je deze merken: Pampers, Kruidvat en Rascal + Friends. Laat ook deze aanbieding daarom niet liggen, want die vind je nergens anders. Regelmatig hebben we aanbiedingen van luiers, dus houd deze pagina altijd goed in de gaten. En we hebben natuurlijk niet alleen luiers, maar ook billendoekjes. Tip: bereken de prijs per luier van de verschillende pakken als je wilt weten welke luier de goedkoopste is.


Tip voordelige luiers bestellen: bestel in bulk

Als je graag luiers in de aanbieding koopt, denk er dan ook eens of het iets voor jou is om in het voren te bestellen. Vaak zijn grotere pakken namelijk goedkoper. Veel merken verkopen bijvoorbeeld maandboxen, en soms zijn deze ook nog in de aanbieding. En als je weet hoeveel luiers je nodig hebt voor de komende maanden, kun je de aanbieding gebruiken voor langere tijd. Let goed op de maat van de luiers. Je kindje blijft natuurlijk groeien en daardoor verandert de luiermaat ook. Zo lang je kindje in dezelfde luiermaat blijft, kun je goedkope luiers blijven bestellen uit die maat.


Online luiers bestellen: goedkoop en makkelijk

Koop je veel luiers in 1 keer? Online bestellen is dan handig. Pakken luiers zijn in volume vaak groot en daarmee zijn grote aantallen luiers ook weer wat lastiger mee te nemen naar huis. Als je online bestelt, krijg je de luiers natuuurlijk thuis gestuurd en kun je ze thuis makkelijk opslaan. Bijkomend voordeel van online luiers bestellen is dat ze vaak gratis thuisbezorgd zijn.


​​​​​​​Aanbieding Pampers luiers

​​​​​​Pampers – ook een populair luiermerk – is ook vaak in de aanbieding bij Kruidvat. Niet alleen de luiers, maar ook de billendoekjes en luierbroekjes zijn regelmatig in de aanbieding. Bekijk het actuele overzicht van aanbiedingen van Pampers.


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kruidvat luiers omruilen? Dit kan probleemloos zonder bon

​​​​​​​Heb je onverhoopt te veel pakken luiers in de aanbieding ingeslagen? Of is je kleintje gewoon sneller gegroeid dan je had verwacht? Geen probleem, bij Kruidvat kun je dit zonder bon gewoon ruilen in de winkel. De enige voorwaarde is dat het pak ongeopend is.