background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Borstvoedingsaccessoires

Filter

Acties

Merken

Beoordeling

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

18 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
18 product(en) gevonden
18 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
18 product(en) gevonden
Wil je je kindje borstvoeding geven? Bereid je dan goed voor met de borstvoedingsaccessoires van Kruidvat. Borstvoeding geven wordt namelijk pas echt leuk als zowel mama als baby helemaal happy zijn!

Borstvoedingsaccessoires voor mama en baby

Tijdens het geven van borstvoeding is het belangrijk dat zowel mama als de baby er lekker bij zitten of liggen. In ons assortiment vind je daarom speciale borstvoedingsaccessoires zoals een voedingskussen van het merk Bambino. Hiermee zorg je dat je in een goede en comfortabele houding zit, die je een tijdje kunt volhouden. Ook als je kindje aan zijn clusteruurtjes begint. Het voedingskussen is bovendien lekker zacht en makkelijk te reinigen.

Borstvoedingsaccessoires voor het kolven en om melk bewaren

Wil je je borstvoeding gaan afkolven en de melk bewaren? Dan heb je een aantal borstvoedingsaccessoires nodig zoals een kolf, bewaarzakjes en bewaarbekers. Bij Kruidvat vind je al deze borstvoedingsaccessoires van onder andere de merken Medela en Mam. De Mam handkolf wordt verkocht inclusief twee anti-colic flesjes voor je kindje. Ga je liever voor een elektrische kolf? Vergeet dan niet om een aantal flesjes voor je kindje te kopen.

​​​​​​​Borstvoedingsaccessoires Medela

​​​​​​​ Het merk Medela richt zich op alle mama’s die comfortabel borstvoeding willen geven. Daarom vind je van Medela alle borstvoedingsaccessoires die je maar kunt bedenken. Denk hierbij aan tepelhoedjes en tepelzalf als je last krijgt van kloofjes op je tepels, maar ook aan wasbare zoogkompressen. Deze zoogkompressen zijn ideaal als je last hebt van lekkende borsten tussen de voedingen door en niet wilt rondlopen met een nat T-shirt.