background image
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Air Wick Pure Aziatische Kersenbloesem Luchtverfrisser Spray 250ml 3157946 3157946 Airwick /medias/prd-front-3157946-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NzM2MzZ8aW1hZ2UvanBlZ3xoZDkvaDc4LzExNTQwNzY4Njg2MTEwL3ByZC1mcm9udC0zMTU3OTQ2LTFfNjAweDYwMHxlMjZiZGQ1ZGI5MjA1NjBlYzQwZjViNzdjOGQwMTRmYzI5NzIxYWQ5ZmNjNGUyOTg0NzVhODk4MjAwYzFkNjli 5.0 3 3.89 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Air Wick Pure Aziatische Kersenbloesem Luchtverfrisser Spray

250ml

3
.
89

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 950 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Deze Air Wick Pure Aziatische Kersenbloesem Luchtverfrisser Spray verwijdert vieze geurtjes en zorgt voor een frisse en aangename geur in huis. De formule bevat geen water waardoor de spray geen vochtige nevel achterlaat.

Doordat de formule niet verdund wordt met water blijft de essentie van de geur van de Air Wick Pure luchtverfrisser bewaard. Dit zorgt voor een frisse en aangename geur in huis die lang blijft hangen. De luchtverfrisser heeft de heerlijk frisse en lichte geur van Aziatische kersenbloesem.

De voordelen van Air Wick Pure Aziatische Kersenbloesem Luchtverfrisser Spray:
• Formule zonder water
• Verwijdert geurtjes zonder vochtige nevel
• Met lichter parfum van een hogere kwaliteit
• Gaat tot 15 keer langer mee dan traditionele verstuivers

Hoe gebruik je de Air Wick Pure Aziatische Kersenbloesem Luchtverfrisser Spray?
Hou de luchtverfrisser rechtop, druk de trigger in en spray naar het midden van de ruimte.

Niet rechtstreeks op oppervlakken sprayen. Wanneer de spray in aanraking komt met oppervlakken, direct schoonvegen met een vochtige doek. Niet rechtstreeks op voedingsmiddelen of stoffen sprayen.

EAN code:3059943021693

Functionele Naam
Luchtverfrisser

GHS signaalwoord
Gevaarlijk


UN Code-1950

P-zinnen
P101: P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: P102:Buiten het bereik van kinderen houden. P210: P210 - Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. P211: P211 - Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P305+P351+P338: P305+P351+P338 - BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P410+P412: P410+P412 - Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F.

H-Zinnen
EUH208: EUH208:Bevat Linalool. Kan een allergische reactie veroorzaken. H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting.

Volledige Omschrijving
Airwick Luchtverfrisser 0.16 kilogram

Inhoud (Netto)
0.16 kg

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

ethanol, Linalool, methanol, butaan

Belangrijk

Toedieningsvorm

aerosol

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aa n een hogere temperatuur dan 50 ºC.
minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Mensen die lijden aan parfum gevoeligheid moeten voorzichtig zijn bij het gebruik
van dit product. Luchtverfrissers zijn geen vervanging voor goede hygiënische
praktijken.

Contactinformatie

Contactnaam

RB Netherlands

Communicatieadres

Siriusdreef 14
2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.airwick.nl

Type communicatiekanaal

Website

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews