background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Blijf fit met Voltaren

Voorkomen is beter dan genezen. Hier volgen een aantal tips om je lichaam zo gezond en fit mogelijk te houden. Hierdoor blijf je actief, kun je blessures vermijden en kun je met plezier blijven bewegen!

1. Blijf bewegen
Het is belangrijk dat je je gewrichten en spieren beweeglijk houdt om stijfheid te voorkomen. Gespannen spieren leiden vaak tot gewrichtsproblemen, omdat zij een bepaald gebied overmatig belasten. Met enkele eenvoudige strekoefeningen kun je deze problemen aanpakken.

2. Conditie op peil
Zo fit en gezond mogelijk zijn, betekent dat je lichaam effectiever kan omgaan met dagelijks terugkerende taken en verplichtingen. Volwassenen krijgen het advies om 30 minuten per dag, 5 dagen per week, te bewegen om gezond te blijven.

3. Goede houding
Ons drukke en moderne bestaan houdt in dat we vaak uren aan de computer, in de trein of in de auto zitten. Door een goede houding aan te nemen en regelmatig te bewegen kun je op een eenvoudige wijze ongemakken beperken en voorkomen.
*Voltaren®K (diclofenac kalium) is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij een maag- of darmzweer, maagdarmbloedingen of andere bloedingen, nierinsufficiëntie of in combinatie met antistollingsmiddelen of tijdens het derde trimester van de zwangerschap.

*Voltaren Emulgel® bij gewrichtspijn van knie of vingers (diclofenac diethylammonium) is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken als u ooit een allergische reactie heeft gehad voor diclofenac of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen of tijdens het derde trimester van de zwangerschap.

*Voltaren® Warmtepleister is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

KOAG: 112-0414-0497