background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Opzetborstels

      

Filter

Assortiment

Merken

Acties

Voor wie

Maat en inhoud

Soort

Beoordeling

Prijs

45 product(en) gevonden < 1 2 3 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
45 product(en) gevonden
< 1 2 3 >
45 product(en) gevonden < 1 2 3 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
45 product(en) gevonden
< 1 2 3 >
Goed poetsen is belangrijk om je tanden en kiezen schoon en gezond te houden. Met een elektrische tandenborstel gaat dat heel gemakkelijk. Bij ons koop je speciale opzetborstels. We hebben borsteltjes van de bekende merken zoals Oral-B en Philips Sonicare, maar ook van het voordelige Kruidvat Merk. Je vindt bij ons zelfs gekleurde opzetborstels, speciaal voor kids.

Opzetborstels voor whitening


Je poetst je tanden vooral om tandplak te verwijderen en gaatjes te voorkomen. Wil je niet alleen een schoon gebit, maar ook wittere tanden? Kies dan voor speciale opzetborstels die tandplak én oppervlaktevlekjes weghalen. Zo heb je snel mooie witte tanden.

Opzetborstels voor gevoelige tanden en ontstoken tandvlees


Als je gevoelige tanden hebt, merk je dat als je iets warms of kouds eet of drinkt. Tandenpoetsen is dan ook vaak niet zo fijn. Daarom vind je in ons assortiment verschillende opzetborstels voor gevoelige tanden. Deze hebben een zogenoemde oscillerende borstelkop die zich aanpast aan je gebit. Daardoor is tandenpoetsen prettiger dan met een gewone opzetborstel. Ontstoken tandvlees is pijnlijk, zeker als je je tanden gaat poetsen. Daarom verkopen we opzetborstels die extra voorzichtig tandplak verwijderen van je tanden en langs de randen van je tandvlees. Ook houden ze je tandvlees gezond.

Opzetborstels in voordeelverpakking


Wil je voordelig opzetborstels kopen? Bestel ze dan ze in een voordeelverpakking. Kruidvat biedt verpakkingen met vier borstels, maar ook met zestien of meer. Aangezien je iedere drie maanden je opzetborstel moet verwisselen, kan je een tijd vooruit met deze voordeelverpakkingen.