background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Kruidvat Kids Anti-insect Citriodiol Spray 75ml 4376653 4376653 Kruidvat /medias/prd-front-4376653-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NTk0Njl8aW1hZ2UvanBlZ3xoY2MvaDI1LzE1MzkwMjc3MDc0OTc0L3ByZC1mcm9udC00Mzc2NjUzLTFfNjAweDYwMHxiOWEwZDZjYTMzZmNkN2U5ZjgwZWE2OTRmMjRjNWJkNzYxMTY5MzJmNjgwMDdhN2E2YzZiNmZkOWEyNWIwOTli 5.0 2 4.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Kruidvat Kids Anti-insect Citriodiol Spray

75ml

4
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Bij de Kruidvat Club krijg je heel veel GRATIS: voor iederéén met een kaart! Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Kruidvat Kids Anti-insect Citriodiol Spray voor een effectieve natuurlijke bescherming tegen muggen, teken en knutten. Gebruik Kruidvat Anti-insect Citriodiol Spray veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Hoe gebruik je Kruidvat Kids Anti-insect Citriodiol Spray?
Kruidvat Anti-insect Citriodiol Spray beschermt gemiddeld 4-6 uur tegen muggen, teken en knutten. Het middel één keer per dag opbrengen. Gebruik alleen buiten of op een goed geventileerde plaats. Product spaarzaam en zorgvuldig aanbrengen op onbedekte lichaamsdelen. Verdeel het middel gelijkmatig over de huid. Het pompje tenminste 15 centimeter van de huid houden.

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 maanden. Het middel niet aanbrengen bij de ogen, op de lippen en op beschadigde huid (wonden). Eveneens niet aanbrengen in de knieholte en de elleboogholte. Draag bij voorkeur een lange broek en shirt met lange mouwen. Bevat citronellal, citronellol, eucalyptol, linalool en limonene. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Werkzame stoffen:
EUCA- LYPTUS CITRIODORA OIL, HYDRATED, CYCLIZED 30% W/W

Wettelijk gebruiksvoorschrift:
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter afwering van muggen, teken en knutten bij mensen. De gebruiksaanwijzing zoals opgenomen onder B. moet worden aangehouden. Dit product is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen en indien mogelijk blijven spoelen. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Spuitnevel niet inademen. Bij onwel voelen een arts raadplegen.

Toelatingsnummer:
NL-15549N

EAN code:8719179267443

Leeftijdsindicatie vanaf
3 jaar

Leeftijdsindicatie tot
90 jaar

Houdbaarheid Na Opening
4 maanden

Functionele Naam
Anti-Insect Spray

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Nee

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Nee

GHS signaalwoord
Waarschuwing

UN code
1266;UN code|1170;UN code|1987

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P210: Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. P261: Inademing van spuitnevel vermijden. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P280: Beschermende handschoenen en oogbescherming dragen. P302+P352: BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water/zeep wassen. P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen P333+P313: Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. P362+P364: Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken. P370+P378: In geval van brand: blussen met kooldioxide (CO2), alcohol bestendig schuim, bluspoeder of waternevel. P501: Inhoud/verpakking afvoeren naar verzamelplaats voor klein chemisch afval.

H-zinnen
EUH208: Bevat ... Kan een allergische reactie veroorzaken. De volledige tekst van EUH208 is vermeld onder aanvullende etikettering*. H225: Ontvlambare vloeistof, categorie 3 H226: Ontvlambare vloeistof en damp. H317: Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H332: Schadelijk bij inademing.

Volledige Omschrijving
Kruidvat Anti-Insect Citriodiol Spray 75 milliliter

Inhoud (Netto)
75 ml

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Doseringrestrictie

1x per dag aanbrengen.

Samenstelling

Ingrediënts: Eucalyptus Citriodora Oil, hydrated, cyclized 30% w/w
(CAS 1245629-80-4) Ethanol 27,5% w/w (CAS 64-17-5), Propan-2-ol 11,8 % (CAS 67-63-0).

Werkzame stoffen:
EUCALYPTUS CITRIODORA OIL, HYDRATED, CYCLIZED 30% W/W.

Toedieningsvorm

Spray

Richtlijnen

European Biocidal Products Regulation

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Gebruik biociden veilig. Lees vóór het gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Contactinformatie

Contactnaam

Tropenzorg B.V.

Communicatieadres

Nijborg 17
3927 DA Renswoude

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.kruidvat.nl

Type communicatiekanaal

Website

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews