background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Lenzenvloeistof 

Filter

Acties

Merken

Beoordeling

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Type

20 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
20 product(en) gevonden
20 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
20 product(en) gevonden
Om je lenzen goed schoon te maken en te verzorgen, heb je lenzenvloeistof nodig. Zachte lenzen berg je op in een klein laagje vloeistof om ze vochtig te houden, maar je kunt alle soorten lenzen desinfecteren wanneer je de juiste lenzenvloeistof bij de hand hebt. Bij Kruidvat vind je de beste vloeistof voor jouw contactlenzen, van merken zoals Blink, ReNu en Kruidvat Opticare.
 

Verschillende soorten lenzenvloeistof

Bij het uitzoeken van lenzenvloeistof heb je de keuze uit vloeistof voor harde en zachte lenzen. Het is belangrijk om een vloeistof te gebruiken die bij jouw lenzen past, want producten voor harde lenzen kunnen zachte lenzen beschadigen. Omgekeerd geldt precies hetzelfde. Daarnaast is er speciale lenzenvloeistof voor mensen met gevoelige ogen. Deze is wat milder en komt goed van pas wanneer je snel last hebt van droge of prikkende ogen.
​​​​​ 

​​​​​​​ Je lenzen optimaal schoonmaken en onderhouden

Sommige soorten lenzenvloeistof zijn all-in-one. Dat betekent dat je hiermee je lenzen kunt schoonmaken, opbergen en bevochtigen. Zijn je lenzen erg kwetsbaar en wil je ze zo min mogelijk aanraken? Gebruik dan een no rub lenzenvloeistof die de lenzen reinigt zonder dat je het product in hoeft te wrijven. Wil jij je lenzen gerichter schoonmaken? Koop dan een aparte lensreiniger en een neutralisatievloeistof die de zoutoplossing wegspoelt. Een speciale lenzenconditioner houdt je harde lenzen in optimale conditie en is ideaal om je lenzen in op te bergen wanneer je ze een tijd niet draagt.