BLOG Kruidvat

4 redenen om een gezichtsmasker te gebruiken

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 30/01/2018
gezichtsmaskers-header

Waarom is een gezichtsmasker goed voor je huid?

Zorg jij al goed voor de huid door haar te reinigen en hydrateren? Ga nog een stapje verder en gebruik regelmatig een gezichtsmasker. Een masker is een heerlijke oppepper voor je huid. In een paar minuten geef je haar een echte boost. Waarom is een gezichtsmasker zo goed? We zetten hier de belangrijkste redenen voor je op een rijtje. Je huid gaat je dankbaar zijn!

Reden 1 – Je reinigt je huid diep Geef jij je huid elke dag een dubbele reiniging? High five! Met een gezichtsmasker breng je de reiniging naar een nog hoger niveau, bijvoorbeeld met een masker op basis van zuiverende klei. Gebruik bijvoorbeeld het L’Oréal Paris Pure Clay Detox Masker twee keer per week na het reinigen. Dit masker is er speciaal om verstopte poriën te voorkomen.

Reden 2 – Je laat je huid glanzen Ziet je huid er wat dof uit? Kies een exfoliërend masker voor een prachtige glans. Gebruik bijvoorbeeld het diepreinigende en egaliserende Dr. Van Der Hoog Fruitzuur Crèmemasker. Laat het masker enkele minuten intrekken en voor je het weet heb je een stralende huid!

Reden 3 – Je geeft je gezichtsverzorging een boost Ga voor een goede basis. Het heeft geen zin om dure crèmes op je gezicht te smeren als de basis niet goed is. Geniet in je relaxte weekend van een voedend gezichtsmasker. De conditie van je huid verbetert en ze neemt verzorgingsproducten beter op. Een win-winsituatie dus! Gebruik bijvoorbeeld het Kruidvat Originals Shea Butter Crèmemasker voor een intensieve voeding.

maskeravondje

Reden 4 – Je voorkomt puistjes en oneffenheden Heb je genoeg van oneffenheden en mee-eters? Gebruik dan een masker dat bacteriën op afstand houdt. Hiermee verminder je de kans op puistjes. Gebruik bijvoorbeeld het Montagne Jeunesse Charcoal 2-in-1 Reinigend Gezichtsmasker. Het masker met houtskool, walnoten en zwarte lava is geschikt voor de gemengde en vette huid. Dus doe de deur op slot, stuur je lief even weg, zet je favoriete muziek op en geniet van een momentje voor jezelf!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Waarom aftershave gebruiken?
close

Next

Wat is plex? – Expert Kapper