BLOG Kruidvat

Huidirritatie bij het scheren? Probeer Gillette SkinGuard

Read time: 1 minute
Posted on: 22/01/2019
Gillette men

Een geïrriteerde huid en rode bultjes zijn verleden tijd!

Raakt jouw huid geïrriteerd door het scheren? Heb je snel last van ingegroeide haartjes en rode bultjes? Probeer dan nu de nieuwe Gillette SkinGuard. De SkinGuard scheert glad, maar beschermt tegelijkertijd je huid. Hij is nu exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat! Ontdek hier alles over deze nieuwe scheersensatie voor mannen!

Huidirritatie door het scheren

Als man wil je er elke dag netjes en verzorgd uitzien, wat je stijl ook is. Hierbij hoort het dagelijks scheren van je baard en snor. Maar liefst 7 op de 10 mannen ervaart hierbij huidirritatie zoals roodheid en bultjes. Heel vervelend, zeker als je een gevoelige huid hebt. Zo’n 53% van de mannen met een gevoelige huid scheert hierdoor minder vaak. En dat is jammer, want zo ga jij met een minder fijn gevoel de deur uit. Gelukkig is er nu de Gillette SkinGuard:

Bescherm je huid met de Gillette SkinGuard

De nieuwe Gillette SkinGuard beschermt je huid tijdens het scheren. Het scheermesje is speciaal ontworpen om huidirritatie te voorkomen. De Gillette SkinGuard is daarom ideaal voor mannen met een gevoelige huid en/of scheeruitslag.

De Gillette Skinguard heeft de beste mesjes van Gillette. De speciale SkinGuard zit tussen de mesjes in. Hij tilt als het ware de mesjes iets op voor minimaal contact met je huid. Hierdoor beschermt hij je huid, maar scheert tegelijkertijd glad. De SkinGuard scheert de haartjes vanaf je huid en voorkomt zo irritatie en ingegroeide haartjes. Ook heb je tijdens het scheren minder last van een trekkerig gevoel. En dat maakt de scheerervaring een stuk aangenamer!

sfeerbeeld gillette skinguard

De voordelen op een rijtje:
  Minimaal contact van de mesjes met je huid
  Glad scheerresultaat
  Voorkomt huidirritatie en ingegroeide haartjes
  Minder last van een trekkerig gevoel tijdens het scheren
•  De lubricatiestrips beschermen je huid tijdens het scheren
•  Speciaal voor mannen met een gevoelige huid of scheeruitslag

Met de Gillette SkinGuard kan je direct na het scheren al aftershave op doen, het prikt niet. Probeer het nu zelf! Bekijk in onderstaande video de Gilette SkinGuard!

Tip: Gillette heeft ook scheerschuim en -gel speciaal voor de gevoelige huid.

close

Previous

7 tips die echt helpen tegen nagelbijten
close

Next

Alles wat je moet weten over handverzorging