BLOG Kruidvat

The Master Perfumer collectie voor haar

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 20/10/2020
the master perfumer voor haar

Topparfums voor kleine prijsjes

Ken je dat? Je bent op zoek naar een nieuw parfum, maar je weet echt niet wat je moet kiezen? Dat snappen we. Bijna elke week komen er nieuwe geuren uit, waarbij er flink uitgepakt wordt met marketingcampagnes en celebs die het nieuwe, fancy flesje in romantische scènes aanprijzen. Zie dan maar eens het juiste parfum voor jezelf of een ander te kiezen.

Exclusief bij Kruidvat

Daarom hebben we iets moois voor je: The Master Perfumer collectie die je alleen bij Kruidvat vindt. Een collectie eau de toilettes in prachtige flesjes, geïnspireerd door de chique, exclusieve, dure parfums.

De parfumexperts

De geuren zijn samengesteld door echte parfumexperts, die ook geuren hebben gemaakt voor merken als Estée Lauder, Ralph Lauren, Lancôme, Hugo Boss, Givenchy en Guess. Niet de minsten dus! Wat is het verschil met de dure parfums? Nou, we stoppen er geen dure marktingcampagnes in, zodat de prijs mooi laag kan blijven. Terwijl de ingrediënten van dezelfde superieure kwaliteit zijn. Topparfums dus voor een betaalbare prijs.

Meest verkochte parfums

Niet voor niets zijn de verschillende parfums uit The Master Perfumer collectie de bestverkochte parfums bij Kruidvat. Zo gaan er jaarlijkse minimaal een miljoen flesjes over de toonbank!

Makkelijk kiezen

Kiezen is heel gemakkelijk want we hebben de geuren ingedeeld naar verschillende voorkeuren. Zo vind je makkelijk voor jezelf of een ander het juiste parfum.

Voor een fruitig type

Jij bent fris en fruiting en straalt overal waar je komt. Je houdt van intense, iets zoete geuren. Onze aanraders voor jou:
Cherry Bloom met framboos, kersenbloesem en cedar
Velvet Patchouli met roos, pruim en patchouli
Absolute Iris met iris, sinaasappelbloesem en patchouli

Voor de mooie bloem

Jij bent een prachtige bloem. Je trekt vanzelf de aandacht, als een fris opgemaakt boeket bloemen. Je wordt intens gelukkig van de geur van bloemen. Onze aanraders voor jou:
White Lily met roos, lelie en cashmerehout
Pearly Lotus met lotus, roos en musk

Voor de oriental lover

Jij voelt je aangetrokken tot de oosterse wereld en straalt klasse uit. Je houdt van moderne oriëntaalse geuren. Onze aanraders voor jou:
Oriental Summer met sinaasappelbloesem, jasmijn, vanille en orchidee
Amber met perzik, jasmijn en amber

Geen muurbloempje

Jij bent absoluut geen muurbloempje. Je hebt durf en energie. Je houdt van super vrouwelijke geuren. Onze aanraders:
Black Vanilla met vanilla, jasmijn en amber
Rose met roos, peer en sandelhout

“Dit parfum heeft een duidelijke rozengeur en de geur blijf je langdurig ruiken. Een hele goede keuze voor weinig geld”, zegt één van onze enthousiaste klanten over Rose!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

In 1 stap: wenkbrauwpotlood
close

Next

Zelf kunstnagels verwijderen? Met deze tips d...