background image
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Oogcrème & Serum

Filter

Merken

Soort

Beoordeling

Acties

Huidconditie

Huidtype

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Voor wie

71 product(en) gevonden < 1 2 3 4 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
71 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 >
71 product(en) gevonden < 1 2 3 4 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
71 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 >
De huid rond je ogen is dun en kwetsbaar en vraagt dus om speciale verzorging. Door een oogcrème te gebruiken geef je haar precies wat ze nodig heeft. Deze crèmes voeden de huid, verminderen wallen en zijn zelfs in staat om rimpels te bestrijden. Bij Kruidvat vind je de beste oogcrèmes voor ieder huidtype.


Hoe gebruik je oogcrème?


Het is belangrijk om je huid goed te reinigen voordat je oogcrème aanbrengt. Verwijder make-up en gebruik reinigingsmelk om vuil en olie van je huid te verwijderen. Breng je dag- of nachtcrème aan en houd het gebied rond je ogen vrij. Vervolgens neem je een klein beetje oogcrème op de top van je ringvinger. Gebruik deze vinger om de crème voorzichtig aan te brengen op de huid rondom je ogen. Maak zachte, kloppende bewegingen totdat de oogcrème is ingetrokken. Herhaal dit ’s ochtends en ’s avonds voor het beste effect.


​​​​​​​De oogcrème die bij jou past


​​​​​​​In ons assortiment vind je oogcrème of eye cream om donkere kringen onder je ogen te verbergen. De crème moedigt de bloedstroom aan en vernauwt de bloedvaten om de schaduwachtige uitstraling te verminderen. Kies een verstevigende oogcrème voor het juiste effect op de dunne huid of anti-rimpeloogcrème voor het bestrijden van de fijne lijntjes onder en rondom je ogen.