background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Oogcrème & Serum

Filter

Merken

Soort

Beoordeling

Acties

Huidconditie

Huidtype

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Voor wie

97 product(en) gevonden < 1 2 3 4 5 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
97 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 5 >
97 product(en) gevonden < 1 2 3 4 5 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
97 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 5 >
De huid rond je ogen is dun en kwetsbaar en vraagt dus om speciale verzorging. Door een oogcrème te gebruiken geef je haar precies wat ze nodig heeft. Deze crèmes voeden de huid, verminderen wallen en zijn zelfs in staat om rimpels te bestrijden. Een oogserum is een mooie aanvulling op je dagelijkse huidverzorging en pakt veelal één specifiek huidprobleem aan. Serums hebben een luchtigere en dunnere textuur dan een dag- of nachtcrème. Daarnaast bevat het een hoge concentratie aan werkzame ingrediënten. Bij Kruidvat vind je de beste oogcrèmes en oogserums voor ieder huidtype.


Hoe gebruik je oogcrème?


Het is belangrijk om je huid goed te reinigen voordat je oogcrème aanbrengt. Verwijder make-up en gebruik reinigingsmelk om vuil en olie van je huid te verwijderen. Breng je dag- of nachtcrème aan en houd het gebied rond je ogen vrij. Vervolgens neem je een klein beetje oogcrème op de top van je ringvinger. Gebruik deze vinger om de crème voorzichtig aan te brengen op de huid rondom je ogen. Maak zachte, kloppende bewegingen totdat de oogcrème is ingetrokken. Herhaal dit ’s ochtends en ’s avonds voor het beste effect.


De oogcrème die bij jou past


In ons assortiment vind je oogcrème of eye cream om donkere kringen onder je ogen te verbergen. De crème moedigt de bloedstroom aan en vernauwt de bloedvaten om de schaduwachtige uitstraling te verminderen. Kies een verstevigende oogcrème voor het juiste effect op de dunne huid of anti-rimpeloogcrème voor het bestrijden van de fijne lijntjes onder en rondom je ogen.


Oogserum: verbeter de kwaliteit van je huid bij de ogen


Een oogserum zorgt ervoor dat de kwaliteit van je huid verbetert. Breng dagelijks het oogserum op nadat je de huid gereinigd hebt. Een gereinigde huid zorgt er namelijk voor dat het beter zijn werk kan doen. Laat een oogserum even intrekken en breng daarna je dag- of nachtcrème aan. Heb je last van wat pigmentvlekjes of andere oneffenheden, heb je een droge huid of wil je het gebruiken bij huidveroudering? In ons assortiment vind je verschillende oogserums van diverse merken. Kies daarom een serum dat het beste bij jouw huidtype past.