background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Poeder 

Filter

Merken

Type

Beoordeling

Soort

Acties

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

95 product(en) gevonden < 1 2 3 4 5 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
95 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 5 >
95 product(en) gevonden < 1 2 3 4 5 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
95 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 5 >
Is de huid van je gezicht op sommige plekjes rood, of heb je vlekjes of andere oneffenheden? Camoufleer deze dan met make-up. Met make-up bedoelen we hier een laagje foundation. Deze foundation kun je onderverdelen in vloeibare, matterende foundation, compact- en poederfoundation. Je kunt de vloeibare en matterende foundation ook combineren met een poeder. Kruidvat heeft alle soorten foundation en poeders in het assortiment. Naast de basic foundationpoeder, de compact poeder, is er ook de bronzing poeder om je huid een kleurtje te geven of de shimmer poeder voor een mooie glans.

De verschillen in poederfoundation


Een losse poeder bestaat uit fijne korreltjes met een lichte dekking. Een compact powder is veel meer solide. Het voordeel van de compact powder is dat je hem makkelijk in je tas meeneemt. Het geeft een grotere dekking, met het gevaar dat het al snel te veel wordt. Setting powder is de meest gebruikte soort onder de poeders. Deze breng je over je concealer of foundation aan. Je gebruikt hem om je make-up te fixeren, zodat je gezicht niet gaat glimmen. Na de setting powder breng je finishing poeder aan. Meestal gebruik je de finishing poeder voor je avondmake-up. Je vervaagt met het witte poeder perfect je lijntjes en poriën.

Zo breng je poederfoundation op


​​​​​​​ Heb je een gecombineerde tot vette huid? Kies dan voor de compact powder. De compact powder geeft over het algemeen een betere dekking dan de vloeibare en matterende soorten foundation. Compact powder breng je aan met een (vochtig gemaakt) sponsje of gewoon met je vingers. Poederfoundation is geschikt voor de normale of vette huid. De poeder breng je het beste aan met behulp van een grote poederkwast.