background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Lipstick

Filter

Merken

Type

Beoordeling

Soort

Acties

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

273 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 14 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
273 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 14 >
273 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 14 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
273 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 14 >
Lipstick is vaak onderdeel van je dagelijkse make-up. Bij Kruidvat vind je lippenstiften in oneindig veel kleuren, van matte en natuurlijke kleuren tot lipstick in felle kleuren waardoor je lippen er helemaal uitspringen.

Soorten lipstick bij Kruidvat


Bij de samenstelling van ons assortiment lipsticks houden wij rekening met alle mogelijke wensen. Een grote ergernis voor veel vrouwen is lippenstift die afgeeft. Je eet een broodje en vervolgens is je broodje rood. Een long lasting lipstick zorgt ervoor dat je lipstick niet meer afgeeft. Wil je een minder opvallende lippenstift, maar nog wel klasse uitstralen? Ga dan voor een van onze matte lippenstiften. Ook deze zijn langhoudend. Let wel even op bij het aanbrengen ervan. Een matte lippenstift is droger dan een satin lipstick. Gebruik voor het aanbrengen een lipscrub om losse velletjes te verwijderen. Wil je een lippenstift die zacht is voor je lippen en niet te veel glanst? Kies dan een velvet lipstick. Ook hebben wij biologische lippenstiften in ons assortiment zonder chemische toevoegingen.

Kies een kleur die bij je past


Rode lipstick is al jaren populair. Het wordt gezien als sensueel en vrouwelijk. Bij het kiezen van de juiste tint rood of een van de vele andere lipstickkleuren hou je rekening met je huidskleur. Als je smalle lippen hebt, kies je voor zachte en glanzende kleuren. Wil je je lippen juist smaller laten lijken? Ga dan voor een matte lipstick.