background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Lipgloss

Filter

Merken

Beoordeling

Soort

Type

Acties

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

79 product(en) gevonden < 1 2 3 4 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
79 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 >
79 product(en) gevonden < 1 2 3 4 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
79 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 >
Met een lipgloss geef je je lippen glans. Waar een lipstick wat harder en dikker van structuur is, is een lipgloss vaak lichter, dunner en soms vloeibaar. Vroeger werd lipgloss vooral gebruikt om lippen zacht en glanzend te krijgen, maar tegenwoordig zijn er vele verschillende soorten: van mat tot hoogglanzend, van doorzichtig licht tot felgekleurd. Maak je lippen opvallend mooi met de verschillende soorten lipgloss bij Kruidvat.

Lipgloss met verschillende functies


Kruidvat heeft allerlei soorten lipgloss in het assortiment waaronder extra verzorgende lipgloss met bijvoorbeeld vitamine C of E. Heb je geen zin om je lipgloss steeds bij te moeten werken? Kies dan voor long lasting lipgloss. Deze dekt veel beter en blijft bovendien langer en beter zitten. De peel off lipgloss is een lipgloss die je laat intrekken op je lippen. Je verwijdert de lipgloss na een aantal minuten en profiteert daarna meerdere uren van glanzende en prachtig gekleurde lippen. Wil je vollere lippen? Geef je lippen dan direct meer volume met lip plumper lipgloss. Op een feestje mag je schitteren en kies je voor de lipgloss met glitters.

Zo kies je de beste lipgloss


​​​​​​​ We kennen allemaal de vloeibare lipgloss die je met een applicator op je lippen aanbrengt. Daarnaast is er de lipgloss in een tube en de lipgloss in de vorm van een lipstick. Het is maar net wat je het liefste gebruikt. Als je een lichte huidskleur hebt, staan de zachte kleuren je het mooist. Donkere huidtypes hebben geluk en kunnen uit heel veel kleuren kiezen, het staat allemaal! Heb je een favoriete lipstick die je net wat meer glans wilt geven? Breng hier dan een doorzichtige lipgloss over aan voor een stralend effect.