background image
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Blush

Filter

Acties

Merken

Prijs

Beoordeling

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Type

30 product(en) gevonden < 1 2 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
30 product(en) gevonden
< 1 2 >
30 product(en) gevonden < 1 2 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
30 product(en) gevonden
< 1 2 >
Na het aanbrengen van je make-up zet je met een blush het puntje op de ‘i’. Een goed aangebrachte blush maakt je uitstraling gezond, sprankelend en fris. Bij Kruidvat koop je verschillende soorten blush. Je kunt ze grofweg onderscheiden in blush in poedervorm en blush in crèmevorm, ofwel de cream blush.

Welke blush past bij jou?


Voor een vette huid is de poederblush het meest geschikt. Heb je een droge huid? Dan is de cream blush heel prettig. Stem de kleur van de blush af op de ondertoon van je huid. Roze en rode tinten passen goed bij een koele huid, terwijl de gouden en oranje tinten erg goed staan op een donkere huid.

Wanneer gebruik je een blush?


​​​​​​​Je brengt de blush aan na je dagcrème, foundation, concealer en poeder. Je hoeft de laatste drie producten niet per se te gebruiken, maar een dagcrème is wel aan te raden om je huid te verzorgen en te beschermen. Voor de poederblush gebruik je bij voorkeur een goede en speciale, grote brushkwast. Veeg de kwast over de blush, tik het overtollige poeder eraf en breng het product met ronddraaiende bewegingen aan. De creamblush kun je prima met je vingers aanbrengen. Breng de blush in laagjes aan, zodat je de kleur kunt opbouwen. Met een blushpalet blend je meerdere kleuren met elkaar voor een mooi en speels effect.