background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Luierbroekjes & Pyjamabroekjes

     

Filter

Acties

Merken

Beoordeling

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Variant

43 product(en) gevonden < 1 2 3 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
43 product(en) gevonden
< 1 2 3 >
43 product(en) gevonden < 1 2 3 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
43 product(en) gevonden
< 1 2 3 >

Luierbroekjes: verschonen was nog nooit zo eenvoudig

​​​​​​​ Een luier verwisselen kan soms best lastig zijn. Zeker als je onderweg bent en er geen geschikte verschoningsruimte aanwezig is. Ook voor kindjes die al bijna zindelijk zijn, is een gewone luier met plakstrips vaak niet meer zo fijn. Luierbroekjes zijn dan heel handig en geschikt als oefenbroekje bij de zindelijkheidstraining. Een luierbroekje is namelijk net als een onderbroek heel makkelijk aan en uit te trekken.

​​​​Vanaf welke maat zijn luierbroekjes verkrijgbaar?

Welke maat de kleinste maat luierbroekjes is, ligt aan het merk luierbroekjes waar je voor kiest. Het ene merk begint bij maat 3, wat betekent dat de oefenbroekjes geschikt zijn voor kinderen vanaf 6 kilo. Andere merken bieden luierbroekjes aan vanaf maat 4, voor kinderen vanaf 8 kilo. De luierbroekjes gaan tot maat 6 Maxi. Ook voor je baby is een luierbroekje goed te gebruiken. Erg handig wanneer je een kleine wildebras hebt die tijdens het verschonen niet stil wil liggen.

​​​​​​​Luierbroekjes voor een droge nacht

​​​​​​​ Nachtzindelijk worden duurt vaak wat langer dan overdag zindelijk worden. Daarom zijn luierbroekjes ook heel geschikt voor de nacht. Maak je kindje wakker om te gaan plassen en met één beweging trek je daarna het luierbroekje weer aan. Sommige merken bieden bovendien luierbroekjes voor 's nachts aan. Deze oefenbroekjes zijn ook geschikt voor de grotere kinderen tot ongeveer 30 kilo. De zogenaamde pyjamabroekjes hebben een hoger absorberend vermogen dan de gewone luierbroekjes, waardoor ze ideaal zijn voor een droge nacht.