Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Babypap

Filter

Acties

Merken

Prijs

Beoordeling

Assortiment

Maat en inhoud

Variant

Soort

Leeftijd

18 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
18 product(en) gevonden
18 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
18 product(en) gevonden

Je wilt natuurlijk de beste babypap kopen voor je kleintje. Let daarom goed op de ingrediënten die in de babypap verwerkt zijn. Kies bijvoorbeeld voor een van de producten uit ons assortiment. Deze papjes zijn speciaal gemaakt voor kinderen, waardoor er niet teveel zout in het product zit, wat nadelig is voor de kleintjes. 

​​​​​​​​​​​​​​Maak de babypap met opvolgmelk 

Je kunt babypap bereiden met opvolgmelk. Door de pap met een lepel te geven, stimuleer je ook nog eens de mondmotoriek van je kleintje. Ook gaat het verwerken van het voedsel beter, aangezien de darmen van je kleintje meer tijd krijgen om het te verwerken vergeleken met voeding via de fles.  
​​​​​​​

​​Kies voor babypap in de juiste hoeveelheid 

Merk je dat het mengsel van het poeder en de melk te dun is om met de lepel te geven, voeg dan meer poeder toe voor een dikkere pap. Op de verpakking staat altijd een goede verhouding aangegeven. Het is een goed idee om gaandeweg zelf de perfecte samenstelling voor je kindje uit te proberen. 
 

Babypap van verschillende bekende merken 

In ons assortiment kies je uit verschillende bekende merken. De babypapjes van Hipp, Kruidvat Merk, Nestlé en Olvarit zitten boordevol goede voedingsstoffen en zijn gezond en lekker voor je kleintje.