background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Fopspenen

Filter

Acties

Merken

Beoordeling

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Leeftijd

Voor wie

Variant

33 product(en) gevonden < 1 2 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
33 product(en) gevonden
< 1 2 >
33 product(en) gevonden < 1 2 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
33 product(en) gevonden
< 1 2 >
Veel pasgeboren baby’s hebben een grote zuigbehoefte en zijn om deze reden dol op hun fopspeen. Door te sabbelen op een fopspeen wordt je kindje rustig, slaapt hij of zij beter en is er een kleinere kans op de wiegendood.

Fopspenen: kersvormig, dental of met een knuffeltje

Bij Kruidvat vind je fopspenen van merken zoals Difrax, Nuby en Philips Avent. Kies altijd een fopspeentje dat past bij de leeftijd van je baby. Daarnaast heb je in ons assortiment de keus uit verschillende soorten fopspenen. Ga bijvoorbeeld voor een herkenbare kersvormige fopspeen. Wil je een fopspeen die goed blijft zitten in het mondje van je baby en er niet snel uitvalt? Kies dan voor een dental fopspeen, bijvoorbeeld van Difrax. Tot slot vind je bij Kruidvat ook fopspenen met een knuffeltje er aan, bijvoorbeeld van Philips Avent. Sommige van onze fopspenen worden meteen per twee stuks verkocht. Zo kun je er eentje thuis gebruiken, en eentje meenemen voor zuigbehoefte onderweg.

Fopspenen in allerlei kleurtjes en uitvoeringen

Ben je op zoek naar een fopspeen die je kindje ’s nachts niet kwijt raakt? Met een mooie glow in the dark fopspeen vind je de fopspeen in het donker snel terug! Uiteraard vind je bij Kruidvat ook fopspenen in allerlei leuke kleurtjes, met printjes en in verschillende prijsklassen. Zo vind je precies de fopspeen waarmee je je baby blij maakt en de zuigbehoefte kunt stillen.