background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Corega Fresh Cleanse Reinigingsmousse 125ml 1467453 1467453 Corega /medias/prd-front-1467453-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NDM4ODR8aW1hZ2UvanBlZ3xoOGEvaGU0LzE2MTk3MTYxNzQ2NDYyL3ByZC1mcm9udC0xNDY3NDUzLTFfNjAweDYwMHw1ZWYzMWRkYjE0MjgyYzcwZjY5ZjQzMTA3Y2QwMTcxMDIyZjY0ZDc0MGZmNTY1NzEwMjU1MWNmZWNjMzAwNjkx 4.375 8 6.29 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Corega Fresh Cleanse Reinigingsmousse

125ml

6
.
29

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Reinig je gebitsprothese met Corega Fresh Cleanse Reinigingsmousse. De mousse zorgt ervoor dat je prothese tot wel vijf uur lang fris blijft.

Je bent waarschijnlijk gewend om iedere dag een tandenborstel met tandpasta te gebruiken. Echter kan een gewone tandpasta microscopisch kleine krasjes op je prothese veroorzaken. Deze krasjes zijn een schuilplaats voor bacteriën.

Hoe gebruik je Corega Fresh Cleanse Reinigingsmousse?Corega Fresh Cleanse Reinigingsmousse is eenvoudig in gebruik: een keer pompen, borstelen en afspoelen.
Behandel je gebitsprothese boven een wasbak die voor de helft is gevuld met water. Dit helpt je gebitsprothese te beschermen als je het laat vallen. Gebruik Corega Fresh Cleanse Reinigingsmousse niet in je mond. Je kutn de reinigingsmousse twee keer per dag of vaker gebruiken.

EAN code:8710464117382,8710464114459

Functionele Naam
mousse voor kunstgebit

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P261: P261:Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. P264: P264:Na het werken met dit product handen grondig wassen. P302+P352: P302+P352:Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P333+P313: P333+P313:Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. P501: P501:De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

H-Zinnen
H317: H317:Kan een allergische huidreactie veroorzaken. H412: H412:Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Product omschrijving
Corega Fresh Cleanse Fles 125 MLT

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
125 ml

Registratie Nummer
222111

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Buiten het zicht and bereik van kinderen houden.

Gebruikersbeperkingen

Uitsluitend uitwendig gebruik. Niet gebruiken voor uw natuurlijke tanden of in de mond. Was uw handen grondig en raak mond of ogen niet aan na contact met het schuim. BU CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. Kan een allergische huidreactie, irritatie in de open of slijmvliezen veroorzaken. Indien huid- of oogirritatie of huiduitslag ontstaat: stop het gebruik, was grondig met water en vraag om medisch advies, zeldzame ernstige allergische reacties, contacteer. onmiddellijk uw dokter. Inademing van nevel of spuitnevel vermijden. Niet gebruiken wanneer u gevoelig bent aan een van de ingrediënten. Niet gebruiken als de verzegeling van de dop is verbroken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Inhoud/verpakking afvoeren als huishoudelijk afval.

Samenstelling

Ingredients:Aqua, Glycerin, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Aroma, Sorbitol, Sodium Lauryl Sulfate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Benzoate, PEG-400, Benzoic Acid, PVM/MA Copolymer, Sodium Saccharin, Disodium EDTA, BHT, Limonene, Linalool.

Toedieningsvorm

Mousse

Richtlijnen

Ce

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

1. Houd de gebitsprothese goed vast in uw hand. 2. Schud de fles voor gebruik. 3. Tweemaal pompen op het gebit, pas de hoeveelheid aan indien nodig. 4. 90 sec. borstelen, met een zachte borstel. 5. Spoel grondig met water vóór het inbrengen in de mond.

Contactinformatie

Contactnaam

SmithKline Beecham Ltd.

Communicatieadres

EUCH CQ, Slough, SL1 3NW, UK

Contact type

Licentiehouder

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews