BLOG Kruidvat

Vegan zonnebrand: dit zijn onze 5 favorieten!

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 01/09/2021

Zonbescherming zonder dierlijke producten

Wil jij je huid graag goed beschermen tegen de zon, maar dan wel met een zonnebrand die niet getest is op dieren en waar geen dierlijke producten inzitten? Lees dan snel door, want wij hebben hier 5 vegan zonbeschermingsproducten voor je verzameld.

Wat is vegan zonnebrand?

Je wilt natuurlijk graag veel buiten zijn en lekker van de zon genieten. Om je huid goed te beschermen, moet je je insmeren met antizonnebrand. Hierbij kun je kiezen voor een vegan zonnebrand. Dit is een zonbeschermingsproduct dat niet getest is op dieren en waar geen dierlijke producten, zoals dierlijk collageen of bijenwas, in verwerkt zijn.

Top 5 vegan zonbescherming

Het zoeken naar een goede vegan zonnebrand kan soms lastig zijn. Daarom helpen wij je een handje. Wij hebben vijf zonnebrandproducten voor je verzameld die vegan zijn en je huid beschermen. En ook handig: ze zijn allemaal bij Kruidvat verkrijgbaar.

  1. De formule van Kruidvat Solait Natural Suncare SPF30 Sunlotion bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten. De zonnelotion met minerale filters trekt snel in en laat geen witte waas achter. En dat voor een Kruidvat-prijsje!
  2. Wil je liever een wat hogere beschermingsfactor? Ga dan voor de P20 SPF50 Spray. Deze waterresistente zonnespray biedt tot wel 10 uur bescherming tegen de zon.
  3. Ben je op zoek naar een vegan zonnebrand voor je kinderen? Ga dan voor de Nivea Sun Kids SPF50+ Mineral Lotion. Deze zonnelotion met minerale uv-filters creëert een beschermend laagje op je huid dat de zonnestralen weerkaatst en zo voorkomt dat je verbrandt.

4. Wil je je gezicht goed beschermen tegen de zon? Smeer het dan in met onze Kruidvat Solait Natural Face SPF 30 Sun
Fluid. De vegan zonnefluïde is speciaal ontwikkeld voor je gezicht, hals en decolleté.
5. Voor een nog hogere bescherming van de huid van je gezicht gebruik je de Biodermal Anti Age SPF50+ Zonnecrème voor je
Gezicht. Deze zonnebrand met vitamine C, E en Q10 beschermt niet alleen tegen de zon, maar helpt ook je jeugdige
huid te behouden.

Weet jij al welke vegan zonnebrand je wilt kopen? Ga dan nu naar onze webshop en plaats je bestelling!

left arrow left arrow
Showing > of resultsclose

Previous

Gecombineerde huid: oorzaken, reinigen &...
close

Next

Droge of kwetsbare huid? Welk Bepanthen produ...