BLOG Kruidvat

Oh nee, ongesteld op vakantie! En nu?

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 21/07/2020
Always

Ongesteld op vakantie? Bereid je goed voor

Of je nu een paar dagen of enkele weken op reis gaat, je menstruatie lijkt altijd precies in je vakantie te vallen. Tijdens het zwemmen in de zee of het backpacken door de natuur ben je liever niet ongesteld. Uitstellen is vaak een optie, maar soms overvalt de ongesteldheid je. Ga daarom altijd goed voorbereid op reis.

Je kunt het niet altijd plannen

Met sommige anticonceptiemiddelen kun je de menstruatie uitstellen. Maar hier kun je niet altijd op vertrouwen. Door de stress bij het inpakken en je verstoorde ritme door het tijdsverschil kan je menstruatiecyclus veranderen. Je wordt hierdoor misschien eerder, later of heviger ongesteld dan je gewend bent. Zorg daarom dat je altijd goed voorbereid op reis gaat, ook als je denkt niet ongesteld te worden.

Always ongesteld op vakantie

Slim inpakken

Pak slim in is het beste advies. Met deze tips ben je altijd goed voorbereid op je menstruatie:

  • Neem altijd tampons en/of maandverband mee op reis, ook als je verwacht niet ongesteld te worden.
  • Stop het maandverband en de tampons in je handbagage. Als je je koffer kwijtraakt, hebt je dit tenminste bij je.
  • Neem pijnstilling mee.

Ga je er tijdens je vakantie op uit? Zorg dan dat je ook wat maandverband en tampons in je handtas of rugzak hebt. Als je al ongesteld bent, is het ook geen overbodige luxe om ook wat schoon ondergoed en hygiënische doekjes mee te nemen.

De beste bescherming van Always

Always biedt de beste bescherming tijdens je menstruatie, ook als je op vakantie bent. Neem Always daarom ook mee op reis. Always Radiant Je draagt graag rokjes, jurkjes of een super strakke jeans? Met Always Radiant kan het allemaal! Het maandverband biedt je de beste combinatie van Always’ bescherming en comfort. Het is gemaakt van FlexSchuim waardoor het niet alleen superdun maar ook super absorberend is. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Always Ultra Elke vrouw is uniek. Always Ultra heeft daarom voor iedereen een maandverband dat past bij haar lichaam en menstruatie. Het maandverband heeft een super absorberende kern die vocht omzet in gel en een technologie die geurtjes neutraliseert. Tip: Met Always MyFit vind je het maandverband dat perfect bij jou past. Met je lingeriemaat en type menstruatie vind je altijd de juiste pasvorm.

Always

Always Ultra Night geeft je overdag en ’s nachts tot wel 100% bescherming. Het maandverband heeft SecureGuard beschermrandjes en een vocht absorberende gel die het vocht vasthoudt in de kern van het maandverband. Ook neutraliseert het geurtjes. Op zoek naar de beste bescherming tijdens de nacht? Gebruik dan Always Ultra Secure Night. De extra grote achterkant beschermt je optimaal, ook als je veel draait in je slaapt.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Dit moet je in huis hebben tijdens de zomerva...
close

Next

9 dingen die niet mogen ontbreken in je stran...