Tips voor dun haar

LE7655-sc-Andrelon-Blog-banner-900x285-tips-voor-dun-haar

Een volle bos haar met veel volume is de droom van veel vrouwen. Maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Soms zit futloos en dun haar in de familie en naarmate je ouder wordt veranderd je haar van structuur en wordt het dunner. Wil je dun haar dikker laten lijken? Met deze tips geef je je haar een volume boost.

De juiste basis

We beginnen bij de basis: de shampoo en conditioner. Gebruik een shampoo die bij je haartype past. Probeer bijvoorbeeld onze Andrélon Deluxe Volume & Shine Shampoo. Deze shampoo zorgt ervoor dat je haar voller oogt. De Deluxe Volume & Shine Shampoo is ook erg geschikt voor lekker veel volume. Deze shampoo voedt het haaroppervlak tot in de puntjes zonder het haar te verzwaren. Voor de juiste verzorging kan je het beste ook een Deluxe Volume & Shine Conditioner gebruiken. Gebruik hier niet te veel van en breng de conditioner 5 cm vanaf de haaraanzet aan tot in de puntjes voor een optimaal resultaat.

Stylingproducten voor volume
Let bij het gebruik van stylingproducten goed op het type product dat je gaat gebruiken. Je wilt je haar natuurlijk niet vet of zwaar maken, dus ga niet voor een olie of wax maar voor fijne lichte sprays en poeders.

De makkelijkste manier om een volumineus kapsel te maken is met onze Big Volume Powder. Zorg ervoor dat je haar volledig droog is en strooi een klein beetje poeder op je haaraanzet en masseer het er goed in. Herhaal dit op verschillende stukken van je haaraanzet en breng je haar vervolgens in model. Je merkt meteen dat je haar meer volume heeft, waardoor het een stuk dikker lijkt. Met het gebruik van Andrélon Big Volume Droogshampoo of Big Volume Powder bereik je ook heel snel de volume boost die je normaal krijgt met touperen.

Gebruik je regelmatig een föhn om je haar in model te brengen? Geen probleem! De Deluxe Volume & Shine Volume Spray is speciaal gemaakt om je haar een volume boost te geven tijdens het föhnen en laat je haar dikker aanvoelen. Spray voor het föhnen wat van dit product in je haar. Je hoeft niet zuinig te zijn, want de spray zorgt er ook voor dat je haar niet beschadigd door de hitte van de föhn. Föhn je haar vervolgens droog en laat het goed afkoelen voordat je er weer met je handen doorheen gaat. Zo blijft de volume het beste in je haar zitten.

Tips voor dun haar

Naast deze technieken kan je ook onze stylingproducten speciaal voor volume te gebruiken. De Big Volume Root Boosting Spray geeft je een volume boost vanaf de haaraanzet, de Big Volume Mousse zorgt voor langdurig volume en een natuurlijke versteviging en de Big Volume Hairspray fixeert je volume, zodat je de hele dag van een volle bos met haar kunt genieten!

Verzorg je ouder wordende haar
Na je 40e verandert niet alleen je huid maar ook de structuur van je haar. Een goede verzorging is hierbij belangrijk, zodat je haar weer zacht en dikker aanvoelt. Hiervoor heeft Andrélon de Biotin Strength lijn ontwikkeld die verrijkt is met biotine. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om het haar te versterken vanaf de aanzet tot in de punt. Met de Biotin Strength lijn word je haar beschermd tegen haarbreuk, waardoor het haar er voller uitziet. Gebruik naast de Biotin Strength Shampoo en Biotin Strength Conditioner ook de bijpassende crème. De versterkende crème, verrijkt met biotine, versterkt je haar en zorgt voor extra body en stevigheid.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer