Nieuw! On fleek wenkbrauwen met Brow Tattoo

header

Perfecte wenkbrauwen voor iedereen!

On fleek wenkbrauwen zijn tegenwoordig een must. Je wenkbrauwen bepalen voor een groot deel je look. Maar helaas zijn we lang niet allemaal gezegend met mooie, volle brows. De nieuwe Kruidvat Brow Tattoo geeft je de perfect ingekleurde en mooi gevormde wenkbrauwen waar je van droomt.

Laat je gezicht spreken
Vollere wenkbrauwen maken je gezicht veel sprekender. Het bijwerken van je brows heeft dan ook veel impact op je uitstraling. Er zijn allerlei manieren om je wenkbrauwen meer aan te zetten en in te kleuren:

  • tatoeëren;
  • verven;
  • inkleuren met een pommade, poeder of potlood.

Maar ken jij Brow Tattoo ook al? Kruidvat Brow Tattoo zorgt voor perfect ingekleurde en precies gevormde, volle wenkbrauwen.

Brow Tattoo, wat is dat?
De Brow Tattoo is een peel off wenkbrauwgel die je wenkbrauwen perfect inkleurt en vormt. Met de Kruidvat Brow Tattoo krijg je in één stap mooi gevormde wenkbrauwen en een sprekender gezicht. De ‘tatoeage’ blijft ongeveer drie tot vijf dagen zitten. Zo geniet jij meerdere dagen van on fleek wenkbrauwen. Maar daarna kies je er zelf voor of je de deze ‘tattoo’ langer wil. Je kan het product gerust meerdere keren gebruiken.

Een echte time saver!
Serena Verbon van Beautylab testte de nieuwe Brow Tattoo en is enthousiast:

"Wat een time saver! Met deze tijdelijke wenkbrauw tattoo van Kruidvat bespaar ik zeker zo'n 10 minuten in de ochtend. Je brengt de gel gemakkelijk aan, even goed in laten trekken, vervolgens lospeuteren (heerlijk!) en je wenkbrauwen zijn de komende 3-5 dagen helemaal on fleek."

Hoe breng je de Brow Tattoo aan?
Je brengt de Brow Tattoo super gemakkelijk aan:

Stap 1:

wenkbrauw-1

Stap 2:

wenkbrauw-2

Stap 3:

wenkbrauw-3

Stap 4:

wenkbrauw-4

Klinkt goed!

Overtuigd? Er zijn twee kleuren verkrijgbaar: taupe en dark brown. En voor de prijs van slechts 5.99 kun je deze tattoo gewoon even proberen.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer