Kruidvat Blog

Send Me Nudes: de 100% vegan beautykit van MeauxMeaux

De perfecte kit voor een snelle touch-up

MeauxMeaux is het merk van Monica Geuze en Danique Bossers. Naast kleding en sieraden komen ze nu ook met een nieuwe lijn met daarin drie prachtige beautykits, exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Hier vertellen we je meer over de Send Me Nudes beautykit en hoe je deze gebruikt voor een subtiele look.

MeauxMeaux Beauty Send Me Nudes beautykit
Send Me Nudes is een 100% vegan beautykit met onmisbare producten om verschillende make-uplooks mee te creëren. In deze kit zitten drie producten: een liquid lipstick nude met matte finish, een nude highlighter en een mascara. In de video laat Monica je zien hoe je deze producten gebruikt voor een snelle en makkelijk touch-up van je look:

  1. Breng de highlighter met je vingers of een make-upkwast aan voor een prachtige glow. Vergeet ook niet om wat highlighter aan de binnenkant van je ogen en onder je wenkbrauwen aan te brengen.
  2. De mascara heeft een fijn borsteltje en separeert je wimpers met gemak. Breng de mascara voor een subtiele look alleen op je bovenste wimpers aan.
  3. Breng daarna de liquid lipstick aan op je lippen. Vind je de kleur iets te mat? Gebruik dan de MeauxMeaux eye, lip and face balm voor een mooie glans. De balsem heeft een heerlijke geur.
  4. Maak je look af met een MeauMeaux setting spray in mat of glow.

Ontdek ook de andere twee beautykits van MeauxMeaux Beauty: Red Velvet en Goldmember . De producten van MeauxMeaux Beauty zijn vanaf 23 november exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Wees er snel bij, want op=op!

.
.
Geen prijs aanwezig

.
.
Geen prijs aanwezig

.
.
Geen prijs aanwezig

.
.
Geen prijs aanwezig

.
.
Geen prijs aanwezig

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous Article

How to: 3 prachtige looks voor de feestdagen
close

Next Article

Goldmember: de 100% vegan beautykit van Meaux...