BLOG Kruidvat

Intensieve verzorging voor droog en beschadigd haar

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 26/04/2018
Andrelon Aloe Vera

Droog en beschadigd haar

Haar dat er dof uitziet en statisch en pluizig is, kan aan de droge kant zijn. Vervelend, want of je er nu goed uit wil zien tijdens dat romantische etentje met je geliefde, of wanneer je in je joggingpak op de bank ligt te Netflixen, droog haar is áltijd ongewenst. Helaas kunnen we het niet continu voorkomen. Droog en beschadigd haar wordt vaak veroorzaakt door externe factoren. Naast zon, zee, chloor, en temperatuur zijn er oorzaken die we misschien niet meteen kunnen identificeren. Denk bijvoorbeeld aan een droge lucht op je werk, een verkeerde haarborstel of het onvoldoende drinken van water. Maar je kunt ook pech hebben en van jongs af aan al droog haar hebben, doordat je van nature een lage talgproductie hebt. Ook als je ouder wordt maakt je hoofdhuid minder talg aan en kan je haar droog aanvoelen.

Wist je dat?

  • Bij droog haar is er sprake van vochttekort en een gebrek aan talg
  • Mensen met krullen hebben vaak last van droog haar omdat de talg minder makkelijk over de haren wordt verspreid
  • Mensen met lang haar hebben vaker last van droogte bij de punten aan de onderkant
Andrelon Aloe Vera

Aloë vera en avocado

Gelukkig bestaan er knappe koppen op deze wereld die onderzoek hebben gedaan naar producten en ingrediënten die het beschadigde en droge haar kunnen verzorgen en herstellen. De Andrélon Aloë Vera Repair lijn, verrijkt met aloë vera en avocado, is speciaal hiervoor ontwikkeld.

Huh, avocado?

Ja zeker, naast aloë vera staat ook avocado bekend om verschillende verzorgende en voedende eigenschappen. Momenteel is avocado niet meer weg te denken uit ons dagelijkse menu, maar in de toekomst komt daar de badkamer bij. Tip: naast het gebruik van een goede shampoo en conditioner kan je tijdens het douchen nog meer doen om je lokken extra te verzorgen. Masseer de shampoo goed in zodat je hele haar goed wordt gereinigd en verzorgd. Let er ook op dat je je haar niet met te heet water wast, hiervan kan je droog haar krijgen.

Laat haar stralen

Kortom, heb jij last van droog en/of beschadigd haar? Geen nood, met een goede verzorging krijg je de glans weer terug. Laat je haar en daarmee ook jezelf stralen waardoor jij op jouw beurt anderen kunt laten stralen. Tip: toe aan extra verzorging? Probeer dan Aloë Vera Repair Masker. Het masker, verrijkt met aloë vera en avocado, dringt door tot in de kern van het haar en zorgt ervoor dat het haar van binnenuit gevoed en hersteld wordt. Het masker geeft het beschadigde haar een extra intensieve verzorging die het nodig heeft.

Wist je dat? De Andrélon fles is 100% recyclebaar dus je kan hem gewoon bij het plastic afval doen.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Oei, word ik kaal? Over haarverlies bij manne...
close

Next

Kruidvat: Pink Power van Zenner