BLOG Kruidvat

Jouw foundation fit

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 14/06/2018
Maybelline Fit Me Foundation

Egaliseer je huid

Met de Matte & Poreless foundation egaliseer en matteer jij je huid. Om een natuurlijk effect te creëeren is het belangrijk dat de kleur van je foundation mooi aansluit bij je huid.

De Matte & Poreless foundation is verkrijgbaar in maar liefst 35 verschillende kleuren en de formule past zich aan de ondertoon en textuur van jouw huid aan. Zo zit er altijd een kleur voor jou bij!

Find your fit tussen de 35 kleuren:

Bekijk alle kleuren

Maybelline Fit Me Foundation

Tip: Hoe vind ik de juiste kleur foundation? Daarvoor moet je kijken naar de kleurhoogte en de ondertoon van je huid. De kleurhoogte is fair, medium of diep en de ondertoon is koel, neutraal of warm. Bij elke combinatie vind jij een kleur Fit Me foundation die bij jouw huidskleur aansluit!

De foundation is geschikt voor een normale tot vette huid. De foundation bevat micro-poeders en heeft daardoor een matte finish. Tot 12 uur lang is jouw huid egaal en mat. De formule past zich aan op de huid voor een perfect kleurresultaat.

Tip: Je kunt de foundation aanbrengen met je vingers, een kwast of een spons. Zo blend je de foundation in je huid en creëer je een egaal resultaat. Door in het midden van je gezicht te beginnen en vervolgens naar buiten toe te werken, voorkom je een ‘masker effect’. Als je wat meer dekking zoekt kun je altijd een extra laagje foundation aanbrengen waar nodig.

close

Previous

Zo krijg je fleeky mannenwenkbrauwen
close

Next

Neem afscheid van die gele gloed in je haar