BLOG Kruidvat

Bedek, shape en contour met de Foundation Stick

Foundation sticks

Meer heb je niet nodig

Droom jij ook van een beautyproduct dat alles kan? Een product dat je als foundation én concealer gebruikt en waar je ook nog eens mee kunt contouren en highlighten? Dat bespaart nog eens veel ruimte in je make-uptas! Stop met dromen want de L’Oréal Paris Infallible Foundation Stick voldoet aan al jouw wensen.

Bekijk ook: Aan de slag met sculpting- & contouring-make-up

Multifunctioneel

Met de multifunctionele shaping stick bedek, shape en contour je. Je kunt de stick op verschillende manieren gebruiken:

  • De stick is perfect als foundation. Bedek oneffenheden met de dunne textuur voor een perfecte look. De textuur is met een make-upspons makkelijk te blenden.
  • Camoufleer vlekjes en oneffenheden door de stick als een concealer te gebruiken. Zo maak je de huid onder je ogen bijvoorbeeld lichter. Breng de concealer met je vingertoppen of een make-upsponsje aan.
  • Ben je fan van contouring? Kies dan een shaping stick die twee tinten donkerder is dan je huidskleur. Breng deze langs je haarlijn en net onder je jukbeenderen aan.
  • Na het contouren neem je een stick die een tint lichter is dan je huidskleur. Breng deze onder je wenkbrauwen, op je neusbrug en net boven je jukbeenderen aan. De perfecte plekken om te highlighten en je gezicht te laten stralen.

Zo ben je altijd selfie ready!

Foundation

Bekijk ook de video: Hoe gebruik je een make-upspons

Makkelijk aan te brengen

Dankzij de dunne textuur, het olie- en waxsysteem en het handige lange formaat is de stick makkelijk in gebruik. De dunne textuur zorgt voor een goede, lang houdende medium tot full dekking. De formule met olie en wax glijdt perfect over je huid en maakt het aanbrengen makkelijk.

Perfect voor touch-ups on the go

De stick past perfect in je handtas. En met die ene stick heb je alles bij de hand. Ideaal voor touch-ups onderweg. Je make-up bijwerken was nog nooit zo simpel. Meer heb je toch niet nodig?

De L’Oréal Paris Infallible Foundation Stick is verkrijgbaar in zes kleuren. Je vindt altijd een tint die bij je huidskleur past.

Currently missing the product SKU.
Click the icon above to add your product!
close

Previous

Style your way met Stylista
close

Next

Beauty on the go – Zo doe je dat