BLOG Kruidvat

Welke soort zelfbruiners zijn er?

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 17/11/2017
zelfbruiners

Niks wachten op de zon! Kom maar op met die zelfbruiner

Nog lang geen vakantie, geen zonnebanktype of laat de zon zich simpelweg niet zien? Dat betekent niet dat je als een bleekscheet door het leven moet gaan. Want er zijn natuurlijk zelfbruiners! We vertellen je graag welke zelfbruiners er zijn.

Zelfbruiner melk

Een self tan melk smeer je gemakkelijk uit en deze hydrateert vaak je huid als extraatje. Van ons eigen merk hebben we Kruidvat Solait Self Tan Bronzing Milk. Deze heeft verzorgende sheabutter, walnootolie en vitamine E.

Zelfbruiner lotion

Ook een lichte lotion is makkelijk om mee te werken en zorgt meestal ook voor verzorging van je huid. Populair is de Kruidvat Solait Instant Self Tan Lotion met verzorgende olijfolie en glycerine.

Zelfbruiner bodylotion

Handig! Een bodylotion en zelfbruiner in 1. Dat scheelt weer tijd. Dove DermaSpa Summer Revived Bodylotion is er in Dark voor de iets getinte huid en Fair voor de lichte huid.

Zelfbruiner mousse

Een self tan mousse is heel geschikt voor de haastigen onder ons. Een mousse is heel licht en makkelijk te verwerken. Een mousse trekt snel in en droogt ook snel. Snel aankleden en verder! We zijn zelf fan van onze eigen merk Kruidvat Solait Instant Self Tan Mousse. Wil je zien hoe hij werkt? Lees dan de blog over redenen voor het gebruik een self tan applicator.

Zelfbruiner spray

Met een self tan spray kom je makkelijker bij minder goed bereikbare plekjes, zoals de achterkant van je benen. L’Oréal Paris Sublime Bronze Zelfbruinende Spray heeft een microverstuiver waardoor je heel gelijkmatig kunt sprayen. De spray heeft een frisse citrusgeur.

Zelfbruiner tissues

Heel handig voor onderweg of even snel, snel, snel voor die onverwachte date, zijn self tan doekjes of tissues. Kruidvat Solait Self Tan Tissues zijn geschikt voor je gezicht, hals, decolleté, armen en benen. Ze bevatten verzorgende vitamine E. Bekijk het assortiment

Zelfbruiner die geen zelfbruiner is

Er zijn ook self tans die eigenlijk geen zelfbruiners zijn. Hoe dan? Deze geven je een kleurtje voor 1 dag. Je wast de kleur er onder de douche gewoon weer af. L’Oréal Paris Sublime Bronze Medium Summer Legs BB-Cream is een fijne BB-cream voor je benen, die niet alleen instant een mooi kleurtje geeft, maar de huid ook verzorgt.

Zelfbruiner voor het gezicht

Niet alle self tans zijn geschikt voor het gezicht. Check de verpakking van je zelfbruiner of je hem ook voor je gezicht kunt gebruiken. Deze Vision Natural Tan Zelfbruiner is geschikt voor zowel je lichaam als gezicht. Let op dat je de zelfbruiner niet te dicht bij je ogen, wenkbrauwen en haarlijn aanbrengt.

Nog even dit!

Zelfbruiners hebben gewoonlijk geen uv-filter. Ga je de zon in, zorg dan wel voor zonbescherming! Meer weten over het gebruik van zelfbruiners? Lees Bruin worden zonder zon, zo doe je dat!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Een nieuwe look voor Loes – Best Friend Beaut...
close

Next

De 8 best bewaarde beautygeheimen