Kruidvat Blog

Kruidvat pakt uit met de Kerst Editie van ‘De Kruidvat Luiertaart #2’!

Een steuntje in de rug

Wie had dat gedacht, dat we eind 2020 nog steeds te maken hebben met corona. Nog steeds kunnen zwangere vrouwen en kersverse ouders hun (geboorte)geluk niet delen terwijl het juist echt een periode is van samenzijn.

En daarom gaat Kruidvat door. Na de eerste editie pakken we deze keer extra uit met ‘De Kruidvat Luiertaart #2 – De Kerst Editie’. We zetten niet één maar drie kersverse ouders in het zonnetje met behulp van hun dierbaren. En dat was niet het enige cadeau wat uitgepakt kon worden. Bekijk hieronder de volledige video.

Een jaar lang gratis luiers voor drie stellen
Opgegeven door hun familie of liefste vriendinnen kregen de drie stellen de leukste schrik van hun leven. Anne en Thomas uit Wevershoof zijn opgegeven door Eline, de zus van Thomas. Anne en Tomas bevielen namelijk op 5 september tot hun grote schrik 8 weken te vroeg van hun dochtertje Romee. Een onzekere maar ook extra eenzame tijd brak aan omdat in diezelfde periode de tweede coronagolf uitbrak.

Maar ook de kersverse ouders Chayenne & Dennis uit Amsterdam en Jose & Eugene uit Den Haag konden wel een steuntje in de rug gebruiken. Naast de zorg voor hun pasgeboren baby’s brengt de coronacrisis voor hun als zelfstandigen ook andere zorgen met zich mee. Jose werd daarom opgegeven door haar twee beste vriendinnen die sinds de geboorte op 22 oktober de kleine James nog niet hebben kunnen bewonderen. En voor Chayenne & Dennis was het schoonzus Sophie die het stel wilde verrassen.

Alle 3 kregen van ons een jaar lang gratis Kruidvat luiers in de vorm van een reusachtige luiertaart! Dan hoeven ze zich daar in ieder geval geen zorgen over te maken.

Doe ook mee
Ken, of ben jij ook iemand die net bevallen of in verwachting is en die ook wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Ga dan naar de actiepagina  www.kruidvat.nl/luiertaart en geef jezelf of die persoon op. Want wie weet komen we jullie de volgende keer wel verrassen.

close

Previous Article

4 redenen om te kiezen voor een drinkbeker va...
close

Next Article

Zwanger zijn en corona: dit moet je weten