background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Oogpotloden &-liners

Filter

Merken

Type

Soort

Beoordeling

Acties

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Waterproof

132 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 7 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
132 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 7 >
132 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 7 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
132 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 7 >
Met een oogpotlood voeg je net dat beetje extra toe aan je make-up en laat je je ogen stralen. Bovendien kun je er de vorm van je oog iets mee corrigeren. Door verschillende manieren van oogpotlood aanbrengen laat je jouw ogen groter of juist kleiner lijken. Met de verschillende kleuren oogpotloden laat je ook de kleur van je ogen extra goed uitkomen. Bij Kruidvat koop je oogpotloden in verschillende uitvoeringen, zoals het gewone oogpotlood, de vloeibare eyeliner, eyeliner in gelvorm, de quickliner en de kohl.

Alle soorten oogpotloden


Het gewone oogpotlood is erg handig in gebruik. Met het potlood zet je een precies lijntje. Met behulp van een puntenslijper houd je het oogpotlood gebruiksklaar. Dit is belangrijk om infecties te voorkomen. Gebruik voor de waterlijn van je oog een waterproof of longlasting oogpotlood. Met een vloeibare eyeliner bereik je direct een intens effect. Vroeger moest je deze met een kwastje aanbrengen, maar tegenwoordig zie je hem steeds meer in de vorm van een pen, zoals bij de quickliner. Het is in het begin wel even oefenen, maar het resultaat is intensiever in vergelijking met het oogpotlood. Kohl is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende vormen: in poedervorm, flesje of in potloodvorm. Al deze soorten oogpotlood zijn verkrijgbaar bij Kruidvat in vele verschillende kleuren, van zachte nude tinten tot expressieve metallic kleuren.

Hoe gebruik je oogpotlood?


​​​​​​​ Een oogpotlood is op verschillende manieren te gebruiken. Om je ogen groter te maken, zet je het lijntje onder je oog. Grote ogen lijken kleiner met een lijntje op je waterlijn. Met nude tinten maak je je ogen frisser en opener. De eyeliner breng je naar eigen smaak aan boven je oog langs de wimperrand. Ga je voor een bescheiden lijntje of trek je de lijn ver naar buiten door voor een opvallend kattenoogeffect?