false
  1. Home
  2. SUNKISSED #ambressadeur

SUNKISSED #ambressadeur

headerquiz-2018-17-ambresolaire.jpg

Geniet zorgeloos van de zon en word ambressadeur

Onbeschermde blootstelling aan de zon is de nummer 1 reden van huidkanker. Nog steeds is huidkanker de meest voorkomende kanker in NL. Meer dan 30% van de Nederlanders geeft aan dat ze zich hebben verbrand. Dit aantal geeft aan dat de Nederlanders zichzelf nog steeds niet goed genoeg beschermen tegen de zon. Daarnaast komt 70% van de vroegtijdige huidveroudering door onbeschermde blootstelling.

Ambre Solaire wil ervoor zorgen dat je met de juiste zonbescherming zorgeloos kunt genieten van de zon. Daarom zijn we op zoek naar Ambressadeurs. Meld je aan als Ambressadeur, ontvang een t-shirt en post daarmee een foto op social media met ‘ik ben #ambressadeur’ en maak kans op een van de 25 zonbeschermingspakketten t.w.v. €100,- . Bescherm je eigen toekomst als Ambressadeur!!

Bestel direct Ambre Solaire
 
We vragen je om persoonlijke gegevens aan ons door te geven. We hebben deze gegevens nodig om de winnaars te kunnen trekken uit alle aanmeldingen. Wij zullen jouw persoonlijke gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Nadat wij de winnaars hebben getrokken en benaderd zullen wij alle persoonlijke gegevens verwijderen.
  1. Home
  2. SUNKISSED #ambressadeur
Kruidvat logo
back to top