false
5,00 korting op entreekaarten voor Madurodam.
Bij 200 punten
   200 Punten

5,00 korting op entreekaarten voor Madurodam.

Bij 200 punten

Productinformatie

Madurodam:

Hier beleef je spelenderwijs waar een klein land groot in is. In Madurodam is er vooral veel om samen te doen. Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix bij de DJ Tafel je eigen beats. Deze luister je thuis lekker terug. Wil je liever leren vliegen als een piloot? Dat kan op Schiphol. Of laad zelf heel stoer een schip met containers in de haven van Rotterdam. Snel, doe de Oosterscheldekering op tijd dicht! Dan komt het land niet onder water te staan.

Bezoek onze attractie waar je als bezoeker, via een op een 5 meter hoog 180 graden-panoramascherm geprojecteerde film, wordt meegenomen in het levensverhaal van George. Het verhaal van George is een meeslepend verhaal over durf, dapperheid en doorzettingsvermogen. Een verhaal over lastige keuzes en heldendaden en de waarde van vrijheid. Een verhaal dat je als bezoeker niet mag missen!

Nieuwe attractie in Madurodam deze zomer: Nieuw Amsterdam, een interactieve familie-attractie die het verhaal over de Nederlandse roots van New York vertelt. In de meeslepende attractie ga je terug in de tijd en beleef je héél even de spanning van de 17e eeuw. Je stapt aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaart van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet. De dag begint zonnig maar al snel dreigt er gevaar. Loopt dit goed af?

Op het stadsplein van Nieuw Amsterdam steek je samen met vrienden en familie de handen uit de mouwen en vuur je kanonnen af. Zo beleef je welke keuze Peter Stuyvesant ten overstaan van de Engelsen moest maken voor het behoud van de stad. Ook ontdek je welke Nederlandse sporen tot op de dag van vandaag zichtbaar zijn in New York. Waar denk jij dat de dollar, cookies en het wereldberoemde Brooklyn naar zijn vernoemd?

Locatie:
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag

Voorwaarden:
- E-ticket geldig voor 1 persoon vanaf 3 jaar (kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang).
- E-ticket geldig t/m 31 december 2018.
- 5,00 euro korting geldig op reguliere entreeprijs van Madurodam.
- De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Openingstijden:
Bekijk de website van Madurodam voor de actuele openingstijden.

Kruidvat logo
back to top