false
 1. Home
 2. NIEUW bij Kruidvat: Spa Secrets

NIEUW bij Kruidvat: Spa Secrets

“Spa Secrets"

-Unlock the secret rituals of beauty and wellbeing- 
Ben jij benieuwd naar authentieke badrituelen van over de hele wereld? Ervaar dan de luxe verwenlijn van Spa Secrets. Heerlijke producten voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven. Spa Secrets laat je kennismaken met eeuwenoude wereldse wellness rituelen. Laat je verwennen en onderdompelen in een wereld met tradities voor schoonheid.

Spa Secrets bestaat uit 4 verschillende geurlijnen. Meer informatie over de geurlijnen vind je hier.

Nieuwe geur:  Magic of Brazil

Naast de lijnen Japan, Bali en Marocco is er nu een nieuwe lijn: Spa Secrets Magic of Brazil. Deze lijn bevat de volgende producten: 
 • Body oil
 • Shower nectar
 • Shower foam
 • Body Oil in cream
 • Sea Salt bodyscrub
Lees meer>> 

Magics of Brazil

Treasures of Morocco

Magics of Brazil

Magic of Brazil is geïnspireerd op het authentieke Braziliaanse Banho badritueel dat gebaseerd is op het reinigen, verfraaien en parfumeren van de huid met kostbare oliën, exotische vruchten en plantenextracten. Een exotisch schoonheidsritueel!

De hoofdingrediënten uit deze producten zijn:
 • Maracuja
 • Açaibes
Braziliaanse vrouwen geloven in de magische en heilige krachten van het baden. Het gebruik van natuurlijke rijkdommen van het Amazone regenwoud, bevorderen het welzijn van het lichaam. Maracuja, passievrucht, heeft hydraterende, verzachtende en kalmerende eigenschappen. Açaibes staat bekend als krachtige anti-oxidant met een vitaliserende werking.

Bekijk de producten

Traditions of Japan

Traditions of Japan is geïnspireerd op een aloud badritueel dat de ziel reinigt en bevat verschillende verzachtende en herstellende ingrediënten voor het lichaam. Een reinigend en verzorgend ritueel!

De hoofdingrediënten uit deze producten zijn:
 • Lotusbloem
 • Bamboe
Het Japanse ‘The Yu' bad is een traditioneel ritueel om de ziel te zuiveren met vele verzachtende en ontspannende eigenschappen voor het lichaam. Speciaal voor de zintuigen worden er essentiële oliën en bloemblaadjes aan het badwater toegevoegd. Lotusbloem en bamboe zijn traditionele ingrediënten die de huid verfijnen.

Bevat een groen en fris parfum, is ook zeer geschikt voor mannen.

Bekijk de producten

Treasures of Morocco

Treasures of Morocco is geïnspireerd op het hammam-schoonheidsritueel dat gebaseerd is op intensieve reiniging met rijk verzorgende oliën en verfijnde bloemextracten. Het is een heel sensueel ritueel, de producten hebben dan ook een oosterse en sensuele geur.

De hoofdingrediënten uit deze producten zijn:
 • Arganolie
 • Marokkaanse roos
Arabische vrouwen volgen het intensief reinigend ritueel, ze gebruiken al eeuwenlang kostbare arganolie als traditioneel reinigingsproduct waarmee ze hun gezicht en handen verzorgen en beschermen tegen de gure wind en felle zon. Rozenwater is mild en van oudsher bekend om de kalmerende en verzachtende werking op de huid.

Bekijk de producten

Miracles of Bali

Miracles of Bali is geïnspireerd op het Lulur-schoonheidsritueel dat gericht is op het herstellen van innerlijke harmonie door het lichaam te vitaliseren en te voeden. Een rustgevend en ontspannend ritueel!

De hoofdingrediënten uit deze producten zijn:
 • Kokoswater
 • Frangipanibloem
Lulur is al duizenden jaren lang het reinigingsritueel voor toekomstige bruiden: vanaf veertig dagen voor de bruiloft wordt het lichaam dagelijks gescrubd voor een gezuiverde, zachte en stralende huid. Het geheim? Een perfecte balans van tropische ingrediënten uit Bali. Kokoswater bevordert de uitwendige schoonheid. De frangipaniboom staat symbool voor onsterfelijkheid, de bloem heeft een heerlijke ontspannende geur.

Bekijk de producten
 1. Home
 2. NIEUW bij Kruidvat: Spa Secrets
Kruidvat logo
back to top