false
 1. Home
 2. NIEUW bij Kruidvat: Spa Secrets

NIEUW bij Kruidvat: Spa Secrets

spa_secrets_header_1200x233_India_001.jpg

Nieuwe geur: Wisdom of India

Naast de lijnen Brazil, Japan, Bali en Marocco is er nu een nieuwe lijn: Spa Secrets Wisdom of India. Deze lijn bevat de volgende producten: 
 • Bodymilk spray
 • Showermilk
 • Douchefoam
 • Body Oil in gel
 • Douchescrub
Lees meer>> 

Wisdom of India

Treasures of Morocco

Miracles of Bali

Wisdom of India

De heerlijke nieuwe lijn van Spa Secrets Wisdom of India is geïnspireerd op het eeuwenoude Ayurveda ritueel. Een ritueel dat zich focust op het gezond houden van je lichaam en geest. De combinatie van witte lotus en sesamolie maakt dat je huid heerlijk ruikt en zacht aanvoelt. Exclusief bij Kruidvat! Ultiem ontspannend in bad en douche. De hoofdingrediënten uit deze producten zijn:
 • White lotus
 • Sesame oil
Deze heerlijke Spa Secrets lijn helpt jouw lichaam en geest in perfecte harmonie te brengen, zoals het eeuwenoude Ayurveda ritueel. White lotus en sesame oil zijn traditionele ingrediënten die de huid verfijnen. Laat je betoveren door de heerlijk zachte geur.

Bekijk de producten
spa_secrets_productbeelden_500x320_India_001.jpg

Traditions of Japan

Traditions of Japan is geïnspireerd op een aloud badritueel dat de ziel reinigt en bevat verschillende verzachtende en herstellende ingrediënten voor het lichaam. Een reinigend en verzorgend ritueel!

De hoofdingrediënten uit deze producten zijn:
 • Lotusbloem
 • Bamboe
Het Japanse ‘The Yu' bad is een traditioneel ritueel om de ziel te zuiveren met vele verzachtende en ontspannende eigenschappen voor het lichaam. Speciaal voor de zintuigen worden er essentiële oliën en bloemblaadjes aan het badwater toegevoegd. Lotusbloem en bamboe zijn traditionele ingrediënten die de huid verfijnen.

Bevat een groen en fris parfum, is ook zeer geschikt voor mannen.

Bekijk de producten

Treasures of Morocco

Treasures of Morocco is geïnspireerd op het hammam-schoonheidsritueel dat gebaseerd is op intensieve reiniging met rijk verzorgende oliën en verfijnde bloemextracten. Het is een heel sensueel ritueel, de producten hebben dan ook een oosterse en sensuele geur.

De hoofdingrediënten uit deze producten zijn:
 • Arganolie
 • Marokkaanse roos
Arabische vrouwen volgen het intensief reinigend ritueel, ze gebruiken al eeuwenlang kostbare arganolie als traditioneel reinigingsproduct waarmee ze hun gezicht en handen verzorgen en beschermen tegen de gure wind en felle zon. Rozenwater is mild en van oudsher bekend om de kalmerende en verzachtende werking op de huid.

Bekijk de producten

Miracles of Bali

Miracles of Bali is geïnspireerd op het Lulur-schoonheidsritueel dat gericht is op het herstellen van innerlijke harmonie door het lichaam te vitaliseren en te voeden. Een rustgevend en ontspannend ritueel!

De hoofdingrediënten uit deze producten zijn:
 • Kokoswater
 • Frangipanibloem
Lulur is al duizenden jaren lang het reinigingsritueel voor toekomstige bruiden: vanaf veertig dagen voor de bruiloft wordt het lichaam dagelijks gescrubd voor een gezuiverde, zachte en stralende huid. Het geheim? Een perfecte balans van tropische ingrediënten uit Bali. Kokoswater bevordert de uitwendige schoonheid. De frangipaniboom staat symbool voor onsterfelijkheid, de bloem heeft een heerlijke ontspannende geur.

Bekijk de producten
 1. Home
 2. NIEUW bij Kruidvat: Spa Secrets
Kruidvat logo
back to top