Kruidvat Blog

How to: de perfecte make-uplook voor een videocall

Thuiswerken en er toch op je best uitzien? Het kan!

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken, toch? Door de coronacrisis werken veel mensen thuis. Waarschijnlijk heb je ineens veel meer videocalls dan normaal. Wil je dat je make-uplook van het scherm spat? Bekijk dan snel deze video!

In deze video legt make-upartist Marie-Sophie Steenaert je uit wat de beste make-up is voor een videomeeting en hoe je deze aanbrengt.

Wat heb je nodig?

Stap voor stap

1. Na het aanbrengen van je dagcrème breng je met een make-upkwast de foundation aan, vergeet hierbij je hals en oren niet. Deze foundation geeft je een egale huid en een HD-finish, zo ben je meteen ready for the camera!
2. Breng de concealer aan onder je ogen om donkere delen op te lichten. Werk de concealer uit over je T-zone voor een nog frissere uitstraling.
3. Matte kleuren oogschaduw geven je op beeld een sterke oogopslag. Breng de oogschaduw aan op je bewegend ooglid, op je arcadeboog en onder je oog.
4. Vul je wenkbrauwen met de matte blond- en bruintint uit hetzelfde pallet. Krachtige wenkbrauwen laten je ogen spreken, ook op het scherm.
5. Breng het zwarte oogpotlood aan op je waterlijn en breng daarna twee lagen mascara aan.
6. Omlijn je lippen met de lipliner en breng daarna een vleugje lippenbalsem aan.
7. Doe wat bronzer op de contouren van je gezicht voor een sunkissed en gezonde uitstraling. Dit verbloemt het meestal slechte licht in je huis.
8. Borstel de klitten uit je haar. Doe wat haarpoeder in de scheidingen voor meer volume in je haar. Zet je haar vast en breng het met je vingers in model.

Zo ben je bijna helemaal klaar voor je online meeting. Zoek een plekje in huis met goede belichting om helemaal van het scherm te knallen. Het is het mooist om met je gezicht in het daglicht te zitten, bijvoorbeeld voor het raam.

Laat de call maar beginnen!

Ben jij benieuwd naar ons hele make-up assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

close

Previous

Beauty Masters aflevering 4 – De perfecte wow...
close

Next

How to: een frisse look in 10 minuten