Kruidvat Blog

Back to work! Dit zijn de beste tools voor een verzorgde, alledaagse look

Header_Een verzorgde alledaagse look

Voor welke haarlook ga jij?

Wil jij ’s morgens ook niet te veel tijd kwijt zijn aan het doen van je haar? Bekijk dan snel deze video. Hierin legt Isil Üngüc (@iukbeauty) je uit hoe je heel simpel je haar leuk in model brengt. Ideaal nu we allemaal weer naar school en aan het werk moeten!

Wat heb je nodig voor deze back to work looks?

• Een puntkam
• Haarschuifjes
• Scrunchies

Look 1: speels en chic

Voor de eerste look heb je alleen de puntkam en een aantal haarschuifjes nodig. Creëer met de puntkam een zijscheiding. Pak een pluk haar en toupeer deze voorzichtig van boven naar beneden. Herhaal dit tot je tevreden bent met het volume. Kam je haar weer glad. Breng de schuifjes kruiselings aan zodat je een X-vorm creëert. Doe dit ook aan de andere kant, maar dan met één schuifje.

Look 2: messy bun

Voor deze look heb je scrunchies en haarschuifjes nodig. Borstel je haar goed naar achter. Verzamel al je haar en maak een hoge staart. Pak daarna de scrunchie en maak een messy bun. Pak een tweede scrunchie en zet deze over je knot. Wil je je look wat speelser maken? Trek dan wat plukjes haren bij je oren los. Ga je liever voor een strakke look? Zet losse plukjes dan vast met wat haarschuifjes.

Look 3: back to work

Borstel je haar goed naar achter. Verzamel al je haar en maak een lage knot met de roze scrunchie. Hou wat plukjes in je gezicht los voor een speels effect.
Wil je je haar bijwerken waar en wanneer je maar wilt? Neem dan een inklapbare haarborstel met spiegel mee in je handtas.

De producten zijn verkrijgbaar in onze winkels!

close

Previous Article

De 5 voordelen van een gezichtsreiniger met p...
close

Next Article

Met deze 5 tips verzorg je je kroeshaar als e...