Kruidvat Blog

Drie veelgestelde vragen over vochtig toiletpapier

header page

Perfect clean routine op het toilet

In Japan is het heel normaal: je billen schoonmaken met een straaltje water in plaats van met wc-papier. Hoewel veel mensen zo’n wc-douche heel prettig vinden, is deze luxebehandeling voor je “derrière” in Nederland nog niet echt ingeburgerd. Wat je wél steeds vaker ziet op het toilet: vochtig toiletpapier. Net zoiets eigenlijk. Hier lees je waarom deze vochtige doekjes geen overbodige luxe zijn en hoe je ze gebruikt.

Onze tip: Voor een schoon en fris gevoel gebruik je Page Sensitive Vochtig Toiletpapier na gewoon toiletpapier. Deze variant is pH-neutraal, bevat geen parfum en is daarmee uitermate geschikt voor je gevoelige huid.

Waarom zou je vochtig toiletpapier gebruiken?

Veel mensen voelen zich niet altijd even fris nadat ze naar het toilet zijn geweest om daar een grote boodschap te doen. Vochtig toiletpapier geeft je de zekerheid van een heerlijk schoon, gehydrateerd en hygiënisch gevoel. En zeg nou zelf, je zorgt toch ook elke dag voor lekker ruikende haren, schone tanden, frisse oksels en nette nagels?

Hoe gebruik je vochtig wc-papier?

Let op, hier komt een belangrijke tip: vochtig toiletpapier gebruik je ná droog toiletpapier. Het is dus een extra stapje in je toiletroutine. Gebruik één, maximaal twee velletjes per keer. Dat is ruim voldoende om je heerlijk schoon en fris te voelen. Vergeet de verpakking niet weer goed af te sluiten zodat de velletjes niet uitdrogen.

Kan je vochtige doekjes door het toilet spoelen?

De meeste vochtige doekjes mag je niet door het toilet spoelen. Gelukkig is er tegenwoordig ook vochtig toiletpapier dat je wél door de wc mag spoelen. Deze doekjes zijn getest op doorspoelbaarheid en geven bij normaal gebruik (een of twee velletjes) geen verstopping in de riolering. Als vochtig wc-papier geschikt is om door het toilet te spoelen, dan staat dat op de verpakking.

rondsfeerbeeld page

Onze tip: Page Vochtig Toiletpapier

Page Vochtig Toiletpapier is licht vochtig wc-papier dat dermatologisch is getest en bestaat uit 100% natuurlijke vezels. De velletjes zijn oplosbaar en dus geschikt om door het toilet te spoelen. Maak je persoonlijke verzorging compleet en ga met Page voor dat perfect clean gevoel!

close

Previous

Heb je een droge mond? Doe de test!
close

Next

Pak je vette haar aan met deze 9 tips