BLOG Kruidvat

Kies je een deodorant of anti-transpirant?

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 20/04/2018
Dove_header

Ga jij voor een deodorant of anti-transpirant?

Hé, bezige bij! Ben jij ook altijd druk in de weer en de hele dag op pad? Dan wil je je natuurlijk fris voelen, de hele dag lang. Een deodorant of anti-transpirant is dan een vast onderdeel van je verzorgingsritueel. Welke je ook kiest, Dove biedt je de beste verzorging voor je oksels.

Een deodorant of een anti-transpirant?

Weet jij wat het verschil is? Vaak worden beide een deodorant genoemd. Maar een anti-transpirant bevat aluminiumzouten en een deodorant niet. Een anti-transpirant beschermt 48 uur tegen zweetgeur. Een deodorant houdt je 24 uur fris. Wat is jouw persoonlijke keuze?

Aluminiumvrije deodorant

Steeds meer verzorgingsproducten bevatten producten die je lichaam helemaal niet nodig heeft. Verzorg jij je lichaam al op een natuurlijke manier of wil je dat gaan doen? Dan past deze nieuwe deodorant van Dove goed in jouw dagelijkse ritueel. De 0% deodorant is vrij van aluminium, maar geeft je wel de frisheid en zachte oksels waar je naar op zoek bent. En dat 24 uur lang! De deodorant zonder alcohol en zonder aluminiumzouten heeft nog altijd de vertrouwde geur van Dove. Dankzij de ¼ hydraterende crème, antioxidanten en vitamine B3 wordt je okselhuid goed verzorgd en gehydrateerd. Zo kan zij haar eigen beschermende barrière tegen transpiratie ontwikkelen.

Deodorant

Waar kies jij voor?

Dove geeft jou de keuze. Kies een verzorging voor je oksels die past bij jouw levensstijl. Wordt het de nieuwe o% deodorant of de vertrouwde anti-transpirant? Beide geven je de beste verzorging met een ¼ hydraterende crème en de vertrouwde geur van Dove. De keuze is aan jou!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Waarom Old Spice douchegel gebruiken?
close

Next

Verzorg je haar én hoofdhuid met Guhl