BLOG Kruidvat

3 creatieve, simpele haarstijlen met slechts één product!

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 30/04/2021

Easy as 1, 2, 3

Er zijn van die dagen dat je letterlijk met je handen in het haar zit. Een messy bun, een simpele knot, een paardenstaart: been there done that, je wilt ook eens iets nieuws proberen. Hoe breng je die creativiteit terug in je haar, zonder een tutorial van dertig minuten te kijken? No worries, we got you covered! In samenwerking met Zenner laten wij je zien hoe je drie creatieve, simpele hairstyles maakt met één product.

Meer mogelijk dan je denkt

Soms is alles wat je nodig hebt een beetje inspiratie. Daarom laten drie stylisten in Easy as 1, 2, 3 zien hoe makkelijk het is om nét dat beetje extra creativiteit toe te voegen aan je haar. Het enige wat je nodig hebt, is een product van Zenner. Van haarklemmen tot elastiekjes, alle Zenner items zijn bij Kruidvat verkrijgbaar.

Look 1: Zenner Linziclips
Chinouk laat je zien wat er allemaal mogelijk is met de Linziclips van Zenner. Het fijne aan deze clipjes is dat ze een dubbele scharnier hebben voor meer grip. Extra handig voor stijl en glad haar, maar ook makkelijk, want je kunt op een simpele manier haar toevoegen om het net iets meer in model te krijgen. Daarnaast zijn er verschillende formaten te krijgen:

  • Maxi is geschikt voor fijn haar. Vanwege de extra tandjes heb je net dat beetje meer grip dan bij de andere clipjes.
  • Midi is geschikt voor halflang en wat dikker haar. Deze heeft juist weer wat minder tanden, zodat je jouw dikkere haar beter vast kunt pakken.
  • Mini is geschikt voor elk haartype. Deze valt tussen de midi en maxi in, zodat jij altijd aan de slag kunt met je haar.

Look 2: Zenner Metal Free haarelastiekjes
De Metal Free haarelastiekjes van Zenner zijn veelzijdiger dan je denkt, toch Sisley? Ze komen in verschillende maten waardoor de elastiekjes voor elk haartype geschikt zijn. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Wil je een hairstyle die net iets meer opvalt? Kies dan voor roze. Wil je het liever wat neutraler houden? Ga dan voor bruin of zwart. Daarnaast zijn de elastiekjes metal free, waardoor ze extra zacht zijn voor je haar.

Look 3: Zenner Designed in France haarklem
Judith laat je zien dat je ook met een flinke bos haar makkelijk een creatieve hairstyle maakt. De Designed in France haarklemmen zijn verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en bruin. Door de grootte van de klem is het makkelijk om veel haar in één keer vast te klemmen. Heb je wat minder haar of is je haar minder dik, kies dan voor de kleinere uitvoering van de haarklem.

Al deze Zenner producten zijn verkrijgbaar in de Kruidvat winkel bij jou in de buurt.

close

Previous

Tips bij vallen en droge plekjes
close

Next

Met deze 5 producten ben je ’s morgens in 5 m...