BLOG Kruidvat

3 zonnebrandcrèmes met SPF30 onder de 10 euro

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 08/09/2020
Header_Zonnebrandcreme spf30 onder de 10 euro

5 goedkope zonbeschermingsproducten met SPF30

Goede zonbescherming is heel belangrijk. Dat hoeven we je waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Maar bij het kopen van zonnebrandcrèmes heeft ook je portemonnee wat in te brengen. Gelukkig hoeft het zeker niet duur te zijn om je huid goed te beschermen tegen uv-stralen. Daarom hebben wij hier vijf zonbeschermingsproducten met SPF 30 op een rijtje gezet die niet meer dan 10 euro kosten. Zo haal je de beste zonbescherming heel voordelig in huis.

Kruidvat Originals SPF30 Zonnemelk (300ml) voor 6.99

Met de voordelige prijs van 6.99 euro is de Kruidvat Originals SPF30 Zonnemelk zeker één van onze favorieten als het om goedkope zonbescherming gaat. De zonnemelk biedt een hoge bescherming. De toegevoegde walnootolie voedt je huid.

Kruidvat Solait SPF30 Transparante Sunspray (200ml) – 8.99

Deze transparante zonnespray geeft je, naast een goede bescherming, ook een verfrissend gevoel. De Kruidvat Solait SPF30 Transparante Sunspray met vitamine E is waterresistent.

Kruidvat Solait Protect & Tan SPF 30 High Sunspray (200ml) – 9.99

Wil je een zonbeschermingsproduct met een bruiningseffect? Ga dan voor deze Kruidvat Solait Protect & Tan SPF 30 High Sunspray. De spray met vitamine E beschermt tegen uv-stralen. Daarnaast bevat de zonnespray tyrosilane. Dit ondersteunt de aanmaak van huideigen melanine en zorgt voor een egale en natuurlijke bruine teint. En dat voor de zeer voordelige prijs van 9.99! Wat wil je nog meer?

Sfeerbeeld_round_Zonnebrandcreme spf30 onder de 10 euro

Ben jij benieuwd naar ons hele Mooi en Verzorgd assortiment? Ga dan snel naar onze webshop!

close

Previous

9 dingen die niet mogen ontbreken in je stran...
close

Next

8 tips om zonneallergie te voorkomen