Kruidvat Natures geeft om je huid én de natuur

Header_natures-zonder-nieuw

Natuurlijke vegan gezichtsverzorging van Kruidvat

Wil je goed voor jezelf maar ook voor de natuur zorgen? Probeer dan de producten van Kruidvat Natures. Dit is een complete lijn natuurlijke gezichtsverzorging- en reiniging. Perfect als je geeft om je huid maar ook om je omgeving.

Passie voor schoonheid en natuur

Bij Kruidvat vinden we jouw schoonheid belangrijk, net als de natuur. Vanuit deze passie hebben we Kruidvat Natures ontwikkeld. De combinatie van biologische ingrediënten is perfect afgestemd op je huid. Zo maak je een bewuste keuze voor jezelf én het milieu.
De producten van Kruidvat Natures voldoen aan de strenge eisen van NATRUE, de organisatie True Friends of Natural and Organic Cosmetics:

  • Gecertificeerde natuurcosmetica
  • Vrij van synthetische kleur- en geurstoffen en parabenen
  • Géén grondstoffen op basis van siliconenolie en minerale olie
  • Dermatologisch goedgekeurd

De producten smeren fijn, hebben een fijne textuur en ruiken lekker.

Drie in één

Kruidvat Natures bestaat uit drie lijnen huidverzorgingsproducten:

  • Hydrating voor de jongere huid
  • Anti-age voor de ouder wordende huid
  • Sensitive voor de gevoelige huid
Nature

Hydrating

Kruidvat Natures Hydrating is speciaal ontwikkeld voor de jongere huid. De dag- en nachtcrème is effectief vochtinbrengend en ondersteunt het vernieuwingsproces van je huid. Met de gezichtsreinigingsdoekjes en de oogmake-upremover verwijder je eenvoudig (waterproof) make-up.

Anti-age

De producten van Kruidvat Natures Anti-age zijn speciaal voor de ouder wordende huid. De dagcrème verstevigt je huid en verbetert haar elasticiteit. De nachtcrème helpt het huidvernieuwingsproces. Speciaal voor de kwetsbare huid rondom je ogen is er de oogcrème. Deze crème beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering en voorkomt het uitdrogen.

Sensitive

Heb je een gevoelige huid? Probeer dan de producten van Kruidvat Natures Sensitive. De dag- en nachtcrème kalmeert je huid en respecteert de natuurlijke huidbalans. Met het micellaire water verwijder je make-up snel en effectief.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer