BLOG Kruidvat

‘Nature Box’ Shampoo en Conditioner | Out of the Box

Read time: 1 minute
Posted on: 08/10/2018

Surprise surprise…

In de rode doos zit altijd een verrassing, een product dat door drie kandidaten, die elkaar niet kennen, wordt getest. Wat het precies is weten ze pas als ze met z’n drieën de ‘box’ openmaken.

Nature Box

Dit keer zit er in de ‘box’ een vegan shampoo en conditioner van Nature Box. In deze producten zitten alleen maar cold pressed oils, hierdoor behouden ze de natuurlijke antioxidanten en vitamine waardoor ze je huid en haar een boost geven. In de shampoo en conditioner zitten ook geen stoffen als sulfaten, parabenen en kunstmatige kleuringen, wat ervoor zorgt dat het lekker natuurlijke producten zijn. Behalve dat de producten vegan zijn, wordt er ook nog rekening gehouden met het milieu. De verpakkingen bestaan voor 25% uit gerecycled plastic en Nature Box steunt de boeren die betrokken zijn bij het productieproces.

De test

Thuis proberen de dames de vegan shampoo en conditioner uit. Eenmaal onder de douche brengen ze de producten aan. “Het schuimt heel erg. Je hebt er niet veel van nodig.” Na het douchen vertellen ze “mijn haren voelen heel gezond aan, en glad ook”. Conclusie: de dames zijn er erg tevreden mee. Robin zegt “Het geeft mijn haar een vol gevoel.” Ze geven de producten samen een viereneenhalf van de 5 sterren.

close

Previous

Wat te doen bij bloedend tandvlees
close

Next

In één beweging je gezicht reinigen? Het kan!...