Kruidvat Blog

Goldmember: de 100% vegan beautykit van MeauxMeaux Beauty

Ga voor goud!

Ga voor goud! Bij Kruidvat vind je nu de beautylijn van MeauxMeaux Beauty. Dit is het merk van Monica Geuze en Danique Bossers. De lijn bestaat uit drie verschillende beautykits en verzorgingsproducten. Ontdek snel hoe je met de Goldmember beautykit een prachtige look creëert.

MeauxMeaux Beauty Goldmember beautykit

Goldmember is een 100% vegan beautykit met onmisbare producten om verschillende make-uplooks mee te creëren. In de kit vind je een mascara, een highlighter en een liquid lipgloss. Deze producten zijn perfect voor een mooie make-uplook. In de video laat Monica je stap voor stap zien hoe je deze beautykit en de andere beautyproducten gebruikt:

 • Breng als eerste het pre make-up mask aan op je gezicht. Dit is een gezichtsmasker en primer in één. Het masker voedt je huid en is een goede basis voor de rest van je make-up.
 • Heb je droge lippen? Breng dan wat eye, lip and face balm aan op je lippen. Gebruik de transparante balsem naar wens ook op je oogleden en jukbeenderen voor wat extra glans.
 • Dep met je vinger de gold highlighter op je jukbeenderen. Breng ook wat highlighter in je binnenste ooghoeken en onder je wenkbrauwen aan.
 • Breng daarna de mascara aan op je wimpers. De mascara is opbouwbaar waardoor je zelf makkelijk de intensiteit bepaalt. Breng de mascara op zowel je bovenste als onderste wimpers aan.
 • Breng de liquid lipgloss met glitters aan op je lippen.
 • Finish je look met de matte setting spray.
 • Nieuwsgierig naar meer? Ontdek dan ook de andere twee beautykits van MeauxMeaux Beauty: Red Velvet en Send Me Nudes.

  De producten van MeauxMeaux Beauty zijn vanaf 23 november exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Bestel deze limited editions nu in onze webshop, want op = op

  .
  .
  Geen prijs aanwezig

  .
  .
  Geen prijs aanwezig

  .
  .
  Geen prijs aanwezig

  .
  .
  Geen prijs aanwezig

  .
  .
  Geen prijs aanwezig

  left arrow left arrow
  Showing > of results
  close

  Previous Article

  Send Me Nudes: de 100% vegan beautykit van Me...
  close

  Next Article

  Red Velvet: de 100 % vegan beautykit van Meau...