BLOG Kruidvat

Verzorg je haar én hoofdhuid met Guhl

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 25/04/2018
Guhl Care

Ook je hoofdhuid verdient de juiste verzorging

Shampoo reinigt en verzorgt je haar. Zo simpel is het. Maar wist je dat je hoofdhuid ook verzorging nodig heeft? Je kunt namleijk last krijgen van een gevoelige en droge hoofdhuid. Daarom heeft Guhl nu Herstel & Balans. De lijn die je haar én hoofdhuid verzorgt.

Guhl care lijn

Een droge of gevoelige hoofdhuid

Eén op de drie mensen, en dan vooral vrouwen, heeft last van een droge of gevoelige hoofdhuid. Een droge hoofdhuid ontstaat meestal door vochttekort. Hierdoor gaat je huid schilferen. Gevolg: de huid jeukt vaak en door krabben wordt de jeuk steeds erger. Ook ontstaan er kleine, witte schilfertjes.

Hoe verzorg je je hoofdhuid?

Veel shampoos en conditioners verzorgen alleen je haar en niet je hoofdhuid. Guhl brengt daar verandering in. De nieuwe lijn met manukahoning, melk en hydroproteïnecomplex hydrateert je haar diep en verzorgt je hoofdhuid doelgericht. Je haar versterkt vanaf de aanzet tot in de punten. Voor een gebalanceerde hoofdhuid en zichtbaar gezond, veerkrachtig haar! De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en masker:

De shampoo is een perfecte basis voor zichtbaar gezond haar. Het verbetert de haarvezel van binnenuit en herstelt je haar. De conditioner verzorgt je hoofdhuid en herstelt je haar. Je haar heeft meer veerkracht en souplesse en is makkelijk doorkambaar. Het masker herstelt en versterkt je haar van binnenuit. Het verzorgt je hoofdhuid en zorgt voor een goede vochtbalans. Gezond haar begint bij een verzorgde en gezonde hoofdhuid. Probeer Guhl Herstel & Balans nu zelf!

Masker

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Kies je een deodorant of anti-transpirant?
close

Next

Oei, word ik kaal? Over haarverlies bij manne...